user_mobilelogo
  1. Maraki21ath2
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 17 Απριλίου 2012
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ASCUS ΜΕ ΚΟΙΛΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ HPV(ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ) ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ, ΠΧ. ΣΕ ΧΛΑΜΥΔΙΑ Ή ΜΥΚΗΤΕΣ;;
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Η ερώτηση απαντήθηκε.
Π.Κ.
  1. Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.