user_mobilelogo
Katarina και 335 επισκέπτες
  1. MKK
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Σάββατο, 05 Μαΐου 2012
Καλησπέρα
Έκανα τον υπέρηχο του Β΄επιπέδου και εδειξε οτι το μωράκι μου έχει ασβέστομα στην καρδούλα του. Ολα τα άλλα όργανα ήταν φυσιολογικά. Πήγα και έκανα την ίδια μέρα υπέρηχο και σε παιδοκαρδιολόγο. Δεν βρήκκε κάτι ανισυχητικό στην λειτουργεια της καρδούλας του.
Το θέμα που με απασχολεί είναι οτι και η αυχενική διαφανεια ηταν αυξημένη (3,3). και έκανα τροφοβλάστη. Η τροφοβλάστη είχε βγεί οτι ήταν εντάξει.
Ο γιατρός μου μου είπε οτι ειμαστε καλημένει με την τροφοβλαστει που έχουμε κανει και εφόσον ειναι αυτή καλη το μωρό μου ειναι υγιέστατο και οτι το ασβέστομα θα φύγει  απο μόνο του.
ποιά είναι η γνώμη σας;;;
πρέπει να κάνω κάποια άλλη εξέταση για να ειμαι 100% σύγουρη για το μωράκι μου;;
Εχω αγχωθεί πάρα πολύ.
Με απασχολεί και κατι ακόμα. Μου μέτρησαν τον τράχηλο και ήταν 1,8. Εχω κάνει περίδεση όπως σας είχα πει και ομως ο τραχηλος έχει κοντίνει απο 3.5 που ήτν εχει πάει 1.8. Ο γ γιιατρος μου με έχει σε ησυχία απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου (καναπες-κρεβάτι). Τόσους μήνεσ βγαίνω μονο για να πάω στον γιατρο και όμωσ έχω συσπάσεις απο την 16 εβδομάδα της εγκυμοσύνης και έχει κοντίνει και ο τράχηλος. Τωρα μου έδωσε  τα  ytopar να πέρνω (1/2 π 1/2 μ 1 β). Αλλα οι συσπασεις συνεχίζοντε τι άλλο μπορώ να κάνω δεν θέλω να χάσω το μωρό μου. Σας παρακαλώ βοηθήστεμε;;;;
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Δεν  ξερω βεβαια,  για  ποιο  λογο εγινε   η περίδεση..Υποθετω,  λογω   ιστορικό   και περισσοτέρων της  μιας  κυήσεως,   σε  προχωρημένο σταδιο  αποβολων..
Τα  περι  συσπάσεων:   Η  θεραπεια ειναι  επαρκης..
Για τον τραχηλο:  Ειναι - θα έλεγα  ανανμενομενο, με την προδο  της εγκυμοσύνης,  να ''κοντύνει΄΄ κάπως  και  σε οτι  με αφορά,   σε πρωτο πλανο  δεν με ανησυχει..  μαλλον τα  ενοχλήματα εχουν  και  ψυχολογική επισκίαση.. Τελος παντων..!
Μια  ιδεα:   Ακομη και  χωρίς  παρουσια  κολπικών εκκρίσεων,  σε περιστατικά   υψηλού  κινδύνου  για  αποβολή,  ή πρόωρο τοκετό,  ίσως  είναι σκόπιμο  να γίνει τουλάχιστον  κατά διαστήματα  μία  εκτίμηση του  pH του κόλπου,  ή ακομη  και   μια εξέταση  κολπικού εκκριματος... Αν  υπάρχει κάποια σημαντική διαταραχή βακτηριδιακ;hς   αιτιολογίας  (οι  μυκητες δεν   επηρεάζουν!)   της  κολπικής χλωρίδας, είναι  δυνατόν  ν΄  αποτελέσει  αιτία  παρομοiων προβλημάτων  και  ν΄αντιμετωπιστεί..
Μίλησε το με την πρώτη ευκαιρία με  τον   γιατρό  σου.
Φιλικά
Π.Ζ
 
Για  αδρη  ενημερωση:  (αν  το link δεν  λειτουργει,  βαλε  τον τιτλο  στην  μηχανη   αναζ;hτησης  της  σελιδας ,  η  στο   Google!
[size=5]Η βακτηριακή κολπίτιδα μπορεί να προξενήσει αποβολή μετά την 13η εβδομάδα.[/size]
 
  1. Κυριακή, 06 Μαΐου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
κ Ζησόπουλε
 
 
Εκανα πριν καμιά 15 ημέρες καλλιέργια κολπικού υγρού και ήταν εντάξει.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησση σας.
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και για το ασβέστομα που βρέθηκε στο μωράκι μου στον υπέρηχο του β επιπέδου. όπως σας είχα γράψει στο προηγουμενο μηνυμα μου.
 
  1. Κυριακή, 06 Μαΐου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φ'ίλη!
Εχω  δει μερικά  τετοια  περιστατικά,   όπου με προυποθεση τον  έλεγχο με  τροφοβλαστη, δεν υπηρξε  ποτε΄  προβλημα στο νεογνό
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Δευτέρα, 07 Μαΐου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.