default_mobilelogo
    1. vvv
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012
    Γεια σας και πολλά μπράβο για την σελίδα σας!
    Έχω δύο ερωτήσεις:
    1) Το αρνητικό test αντισωμάτων hiv δεν είναι καν ενδεικτικό για επαφές πιο πρόσφατες των τριών μηνών?
    2) Στο παπ τεστ που έκανα προ 10 ημερών βρέθηκε κοκκοβακτηρίδιο. Τι ακριβώς είναι? Είναι κάτι σοβαρό? Παίρνουμε κάποια αντιβίωση, για να θεραπευθεί?
    Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή  Φίλη!
    Για την  διαταραχή  της κολπικης χλωριδας :  οχι  δεν  ειναι  σοβαρό... Με  μια τοπικη  ενδοκολπικη αλοιφή  που περιεχει   ενα αντιβιοτικό, η θερσπεια ειναι  αποτελεσματική..
    Για το  Anti-HIV  :  Σε χρονο  μικροτερος  των 3 μηνων,  ναι, η εξεταση  μπορει να μην ειναι  επαρκής..
    Π.Ζ
     
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.