user_mobilelogo
anastasiav85 και 164 επισκέπτες
  1. Rigoula82
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012
Καλημέρα γιατρέ,
μιλήσαμε κι άλλες φορές όπου με βοηθήσατε πολύ με τις απαντήσεις σας.
Έχω περάσει δύο αποβολές στην 6-7 εβδομάδα κύησης -όπου η ανάπτυξη του σάκου σταματούσε την 5 εβδομάδα. Έχω κάνει όλες τις εξετάσεις όπου το μόνο που βγήκε είναι ψηλή προλακτίνη 45 με όριο 23, και κάποιους παράγοντες θρομβοφιλίας ετεροζυγωματική μετάλλαξη. Ενδιαφέρομαι να κάνω υστεροσκόπηση για τον ανατομικό έλεγχο για να ολοκληρώσω τις εξετάσεις  μου. Έχω διαβάσει για την υστεροσκόπηση που γίνεται στο ιατρείο και δεν χρειάζεται νάρκωση αφού δεν χρησιμοποιείται κολποδιαστολέας και είναι ανώδυνη. Έχετε υπόψη σας την συγκεκριμένη εξέταση, είναι αξιόπιστη όπως και η υστεροσκόπηση που γίνεται στο χειρουργείο; Ο λόγος που προτιμώ να την κάνω στο ιατρείο είναι επειδή δεν έχουμε υποψίες ανωμαλίας -οπόταν γιατί να περάσω και την νάρκωση και να πληρώσω αρκετά πιο πολλά χρήματα (ήδη ξεζουμίστηκα από το κόστος των εξετάσεων) αλλά θέλω να κάνω και αυτό το τελευταίο για να βεβαιωθώ πως έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου..
Περιμένω με αγωνία την απάντηση σας
 
Με εκτίμηση Μαρία
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Η υστεροσκόπηση, για να γίνει σωστά ο έλεγχος της ενδομητρικής κοιλότητας, γίνεται υπό νάρκωση, ώστε η γυναίκα να μην αντιδρά...
Υπάρχει δυνατότητα να γίνει σε κάποια ιατρεία ή διαγνωστικά γυναικολογικά κέντρα (για να είναι μειωμένο το κόστος, χωρίς να επηρεάζεται η εξέταση) αλλά προυποθέτει παρουσία αναισθησιολόγου.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.