user_mobilelogo
  1. ΜΑΡΙΑ85
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
 
ΕΙΜΑΙ 27 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ 4- 5 ΕΜΦΑΝΙΖΩ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΥΚΗΤΕΣ, ΔΗΛ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΩ 3- 4 ΦΟΡΕΣ. ΚΑΝΩ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ) ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.
 
ΤΟ ΜΑΪΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΜΥΚΗΤΕΣ. Η ΓΥΝΟΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΑ fuxilidin 100 ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ  GYNO-DAKTARIN 400. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙ, ΕΚΑΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕΧΡΙ 14 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΕΙΟΙΣΩ ΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ.
 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
 https://www.gyn.gr/images/phocagallery/candida_-_sporen__gardnerella.jpg
Αμεσο  μικροσκοπικό   παρασκεύασμα  κολπικού εκκριματος.  Εξέταση  με  μικροσκοπιο με αντιθετες  φασεις  φωτός.

Χρυσίζοντες σπόροι  από candida  albicans και διασπαρτη  κοκκοχλωριδα, με επικάλυψη  της  περιφέρειας και επιφανείας  πλακώδους  επιθηλιακού κυττάρου  της επι πολλης στοιβαδος. Χαρακτηριστική  εικονα  για  την παρουσια  από Gardnerella vaginalis  και  candida  albicans.  Μεγέθυνση  10χ40. Περιστατικό ιατρείου.  Δικό μας παρασκεύασμα.
 
 
Αγαπητή  Φίλη!
Αν η αντιμυκητησιακή αγωγη   που πηρες ως τωρα,   δεν  οδηγεί  σε  βελτιωση των  ενοχληματων, τοτε ειναι βεβαιο,  ότι  δεν εχεις αυτή την  στιγμή  μια  μυκητίαση,  ή ίσως δεν  εχεις  μονον  μια   μυκητιαση,  άλλα  και καποιον άλλο,  μαλλον    μικροβιακό  παράγοντα..   
Και δεν ειναι  περιεργο,  ότι είμαι τοσο..απολυτος γι αυτό, επειδή οι γνωστες  του αντικειμενου γνωριζουν,  ότι  οι  μύκητες   δεν  διαθέτουν  στο  DNA τους  το  πλεονέκτημα της ανοσίας,  οπως  π.χ. τα μικροβια,  που γινονται   ανθεκτικά   σε  επαναλήψεις  ίδιων  αντιβιοτικών.
Μυκητιασεις υποτροπιαζουν για άλλους λογους  (π.χ.  πτώση της άμυνας στην περιοχή για διαφορους  λογους, μεταξυ αυτών κα οι απανωτες  αντιβιώσεις,  ή  ιογενείς προσβολές  )  , αλλά  ειναι  εξ  ίσου ευπαθεις (ευτυχώς!)   στην  οποια αντιμυκητησιακη   αγωγη..
Θα  έλεγα  λοιπόν,  ότι  αν πηρες συνεχομενα  την θερπαεια  αυτή   χωρις  εμφανες αποτελεσμα,   ειναι  χωρίς αντικειμενο  να  την  επεκτεινεις  για  περισσοτερο του 10ημερου...Τα απο στοματος   μυκητοκτονα  δεν ειναι  από τα  αθωα  φάρμακα..
Η χρηση  ομως  κολπικων  υποθετων  μπορει  να συνεχιστει,  όσο νομίζεις... Αν  μη τι άλλο, δεν  μπορει  σε  καμια  περιπτωση  να σε  βλαψει..Το ερώτημα, κατα πόσο  θα βοηθησει,  θα  αυταπανηθεί..
Μια και εχεις  τοσες  υποτροπές  μυκητιασεων,  καποια  στιγμή  που θα έπιστρεψει  η γιατρός σου  μιλησε μαζι της   για μία  επανληψη του  Pap ,  ισως για την χρησιμοτητα ενός  αμεσου  μικροσκοπικου παρασκευασματος  κολπικου  εκκριματος (ας εισαι τοτε 1 εβδομαδα χωρις  τοπικη αγωγή)   και   βεβαια  μιας  κολποσκοπισης...
Φιλικά
Π.Ζ
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (Σε σύνταξη.)
  1. Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.