user_mobilelogo
  1. parthenopi
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012
καλημερα κ παλι γιατρε θελω να κανω την εξης ερωτηση εγω κ ο αντρας μου εχουμε χρυσιζων σταφυλοκκο
που επιμενει αν κ κανουμε θεραπεια ξεκινησαμε με αποτελεσμα των εξετασεων χρυσιζων σταφυλοκκος 100απ κ τωρα μετα απο θεραπεια το αποτελεσμα της εξετασης ηταν παλι 30απ θελω να ρωτησω το εξης αυτο το ειδος μικροβιου εμποπδιζει να γινει η συλληψη?
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Μετά τη θεραπεία, η ανάπτυξη είναι μικρή.
Δεν επηρεάζει τις προσπάθειές σας.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ. 
  1. Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
καλημερα γιατρε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση αν καταλαβα καλα εννοειται οτι με την απαντηση 30απ ειναι μικρη η αναπτυξη κ δεν επηρεαζει την προσπαθεια μας για συλληψη?οταν δηλ το αποτελεσμα ηταν 100απ εμποδιζε την συλληψη?να σας πω κατι που παρελειψα οταν για πρωτη φορα καναμε εξετασεις μαζι με χρυσιζων σταφυλοκκο 100απ μας εδειξε οτι ειχαμε κ μυκοπλασμα κ ουρεοπλασμα με την θεραπεια τα δυο τελευταια εφυγαν κ εμεινε ο χρυσιζων σταφυλοκκος 30απ εχοντας την πρωτη φορα κ τα τρια εμποδιζαν να γινει η συλληψη η κ παλι δεν επηρεαζοταν απο αυτα κ πρεπει να ψαχτω καπου αλλου για να βρω την αιτια που δεν ερχεται η εγκυμοσυνη.....ευχαριστω εκ των προτερων...
  1. Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Δε γνωρίζω το ιστορικό σου για να μπορώ να πω αν πρέπει να ψάξεις περισσότερο το θέμα της μη επίτευξης σύλληψης έως τώρα.
Σε γενικές γραμμές, οι μικροοργανισμοί αυτοί, σε μεγάλη ανάπτυξη, επηρεάζουν τη γονιμότητα του ζευγαριού, όχι όμως απόλυτα.
Καλό θα είναι να το συζητήσεις με το γιατρό σου.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
γιατρε σας ευχαριστω παρα πολυ ομως για τη βοηθεια σας στο να μου λυνετε τιςαποριες κ τωρα που εχω το θαρρος να ρωτησω κ κατι αλλο επειδη μου εχει μεινει φοβια μην ξανακολλησω τιποτα μπορω να συνεχισω να χρησιμοποιω το furoline ενα χαπι την ημερα ας πουμε προληπτικα η επηρεαζει τις προσπαθειες μου για συλληψη?ευχαριστω παρα παρα πολυ ομως ειλικρινα..τον επομενο μηνα θα σας κλεισω κ ενα ραντεβου να σας γνωρισω απο κοντα..
 
  1. Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Θα το παίρνεις μόνο μετά από επαφή, μέχρι να έχεις θετικό τεστ κυήσεως, οπότε και το διακόπτεις.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.