user_mobilelogo
evapan και 213 επισκέπτες
  1. elspap78
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012
Καλημέρα σας
 
έχω ένα κοριτσάκι 4 μηνών με εξωσωματική λόγω μίας υδροσάλπιγγας και πολυκυστικές οι οποίες επέτρεπαν ωορρηξία 2-3 φορές το χρόνο, είχα προσπαθήσει με κλομιφέν και σερπαφάρ αλλά τα ωάρια δε μεγάλωναν πάνω από 14-15χιλ., είχαμε και μια αποτυχημένη σπερματέγχυση στο ενεργητικό μας... έτσι προχωρήσαμε σε εξωσωματική με θετικό αποτέλεσμα στη 1η μας προσπάθεια
 
ένα χρόνο μετά, και με 2 περιόδους μετά τον τοκετό, η 1η στις 03/10/12 και η 2η στις 03/11/12, είχα καθυστέρηση και θετικό τεστ, προχώρησα σε χοριακή και στις 05/12 είχα 43,2, στις 7/12 πήγε 71,7 και τις 10/12 έφτασε 130,5 (η 3η εξέταση έγινε σε διαφορετκό μικροβιολογικό εργαστήριο)
 
να σημειώσω ότι οι επαφές μας ήταν ελεύθερες και ήταν στις 17/11, στις 25/11 και στη 01/12... υπάρχει πιθανότητα αργοπορημένης σύλληψης? είναι φυσιολογικό να μη διπλασιάζεται η χοριακή? αύριο θα πάω στον γυναικολόγο για έλεγχο, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσουμε να δούμε κάτι και φοβάμαι τη πιθανότητα εξωμήτριας κύησης λόγω της υδροσάλπιγγας που κάπου διάβασα ότι μπορεί να προκαλέσει
 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Η τιμή της χοριακής είναι πολύ μικρή για να φανεί κάτι στον υπέρηχο.
Θα κάνεις νέα μέτρηση, κατά τη Δευτέρα και θα σε  ενημερώσει ο γιατρός σου για οδηγίες.
Μπορεί να υπάρχει καθυστερημένη σύλληψη, ας περιμένουμε λίγες ημέρες.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλημέρα σας και πάλι
 
τη Τετάρτη πήγαμε στο γιατρό φοβούμενη εγώ τη πιθανότητα εξωμήτριας κύησης, φυσικά και ο γιατρός δε κατάφερε να δει κάτι εκτός από ένα παχύ ενδομήτριο, κοντά στα 11χιλ. προσπάθησε να δει έξω από τη μήτρα και δεν έδειξε τίποτα το ανησυχιτικό, ούτε μέσα στη μήτρα κατάφερε να δει και έναν "ασκό" που δε θυμάμαι πώς ακριβώς τον ονόμασε, αλλά επειδή μετρούσε την εγκυμοσύνη μαξ. 4,5 εβδομάδων δεν ανησύχησε... μου πρότεινε την επομένη επανάλληψη της χοριακής, και σε μια εβδομάδα επανάλληψη του υπερήχου... το πρωί όμως είχα αίμα αρκετό αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας μειώθηκε στο ελλάχιστο και αναθάρρησα, δυστυχώς όμως η χοριακή ήταν 52,2, μία βιοχημική κύηση που φαντάζομαι αν είχα κύκλο 28 ημερών και ωορρηξία τη 14η ημέρα πιθανό να μην αντιλαμβανόμουν κιόλας
 
η πιθανότητα να κάνω 2ο μωράκι για την ώρα μπορεί έλειξε αλλά κρατάω τη πιθανότητα ότι μπορώ να συλλάβω και μόνη χωρίς τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης
 
σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σας γιατρέ και σας παρακαλώ να συνεχίσετε το όμορφο έργο σας να μας βοηθάτε όταν χρειαζόμαστε ιατρικές συμβουλές
 
Με μεγάλη εκτίμηση
  1. Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation

Π.Κ.
  1. Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.