default_mobilelogo
    1. xristina-k
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013
    Καλησπέρα σας
    Είμαι 28 ετών και λόγω αστάθειας του κύκλου μου εδώ και 2,5 χρόνια έπαιρνα αντισυλληπτικά χωρίς καμιά διακοπή.Έπαιρνα τα yasminelle.Λόγω όμως αύξησης της χοληστερίνης μου και των αιμοπεταλίων μου,ο γιατρός μου μου συνέστησε να τα κόψω για 2 μήνες.Έτσι και έκανα.Τελευταία φορά ήπια χάπια τον μήνα Φεβρουάριο,οπότε αδιαθέτησα κανονικά στις 27/02/2013.Θεωρητικά θα έπρεπε να αδιαθετήσω ξανά στις 27/03/2013 για κύκλο 28 ημερών που είχα με τα χάπια.Αυτό όμως δεν έγινε.Έχω ''καθυστέρηση'' 3 ημέρες σήμερα.Έκανα μια εξέταση β-χοριακή(στις 28/03/2013) το αποτέλεσμα της οποίας ήταν <0,10mIU/ml.Είναι αρνητικό,όπως είπε η μικροβιολόγος??Δεν θα έπρεπε να είναι 0,00??Δεν είχα κάποια ύποπτη επαφή,προσέχαμε πολύ με τον φίλο μου.Πιστεύετε ότι μπορεί να είμαι έγκυος??
    Ευχαριστώ
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή  Φίλη!
    Κατι  που  ο κοσμος γενικωςδεν γνωρίζει... Το αντισυλληπτικο  ρυθμιζει τον  κυκλο  που εχει  διακυμανσεις, αλλά οταν   το  διακοψει  κανείς,  αυτός  γυριζει παλι σ΄ εκεινα που ηξερε..
    Εχεις   μια διαταραχη  στον ρυθμο  του  κυκλου.,.  Τιποτε άλλο δεν συμβαινει,,
    Φιλικά
    Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Σάββατο, 06 Απριλίου 2013
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Γιατρέ καλησπέρα σας
    Από την τελευταία φορά που μου απαντήσατε δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα.Επανέλαβα την εξέταση της β-χοριακής στις 9/4/2013 που ήταν η 14η ημέρα καθυστέρησης.Το αποτέλεσμα έδειξε 1,81 muI/ml.Η αύξηση αυτή μπορεί να σημαίνει εγκυμοσύνη??
    1. Τρίτη, 16 Απριλίου 2013
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Γιατρέ καλησπέρα
    Δεν έχω λάβει απάντηση εδώ και πολλές μέρες και αυτός είναι ο λόγος που γράφω και πάλι στο forum.Δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα και μάλιστα πριν 3 μέρες διέκοψα τα χάπια ντουφαστον τα οποία πήρα για 7 μέρες ένα κάθε μέρα.έκανα και έναν υπέρηχο πριν 10 μέρες.Ο γιατρός δεν βρήκε τίποτα περίεργο και το μόνο που μου είπε στην ερώτηση αν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης ήταν ότι η μήτρα είχε φυσιολογικές διαστάσεις.Είμαι πολύ αγχωμένη με όλο αυτό.Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας??
    1. Κυριακή, 28 Απριλίου 2013
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 3
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Η   περιοδος θα  πρεπει με Dufaston  να ελθει..
    Κατα τα  άλλα,  θα δει  ο  γαυνικολογος σου  αν πρ΄ρπει να  εξεταστει το οτιδηποτε.. Οπως ειπα  και στην αρχή,  γυναικες με ανωμαλιες στον  κυκλο,  μετά από  διακοπη  των αντισυλληπτικων επανερχοντια παλι σε  ακανονιστες περιοδους...  Αφου   ανησυχεις  τοσο,  θα γινουν  καποιες ορμονικές εξετασεις  (κατα  κανονα FSH; LH; PROLACTIN, TSH )  και  μετά ο γυναικολογος  σου  θα  σου  πει,  αν ειναι κατι  που επιδεχεται  αγωγή  με αποτελεμσατικοτητα, ακομη και  μετα την διακοπή της.. Παντως, το ρποβληαμ  σου δεν  ειναι  σοβαρό... Ουτε η περιοδος  θα σου σταμτησει,  ούτε και θ΄αντιμετωπισεις προβλημα  συλληψης..
    Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Σάββατο, 11 Μαΐου 2013
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 4


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.