user_mobilelogo
VasilikiS και 235 επισκέπτες
  1. georgia-kak
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013
Καλησπερα σας γιατρε.. Σας εχω ξαναγραψει.. ομως τωρα ειλικρινα με εχουν μπερδεψει.. και χριαζομαι μια αμεση απαντηση
Εχω δυο αποβολλες μια στην 12η βδομαδα και μια στην 5η βδομαδα.. για τον λογο αυτον εκανα καποιες εξετασεις που ειναι για καθεξοχιν αποβολες..
Ορμονικες
 
Ε2=52 [φ.τ Παρ.Φαση 12-120 εκκρ 50-250 ωορ 100-500]
FSH=10,0 [φ.τ Παρ.Φαση 2-20 εκκρ 1,0-14,0 ]
LH= 8,5 [φ.τ Παρ.Φαση 1-15 εκκρ 0,7-20,0]
Προλακτινη= 9,5 [φ.τ 2-29]
DHEA-S=2,6 [φ.τ 1,2-5,0]
Τεστοστερονη Ολικη = 0,35 [φ.τ 0,1-0,9]
17-OH-PRG=4,2 [φ.τ Παρ.Φαση 0,1-1,2 εκκρ 1,0-5,2 ]
 
προγεστερονη =7,51 [φ.τ Παρ.Φαση 0,1-1,2 εκκρ 2,5-29 ]
Τ3= 1,2
Τ4=7,9
TSH=1,85

Οι Μπλε ειναι την 4η μερα του κυκλου και οι πρασινες την 21η μερα του κυκλου



Επισης σημερα Πηρα τα αποτελεσματα για τις εξετασεις θρομβοφιλιας..
PT ασθενους=12,8 sec             φ.τ 11-14
INR=1,1                                    φ.τ 1-1,3
APTT ασθενους=38,7 sec         φ.τ 25-35
Ινωδογονο=264,1                    φ.τ 180-400
D-DIMERS= 0,3                         φ.τ 0-5
FVIII:c = 78,5%                       φ.τ 50-140
vWFAG = 78,5%                       φ.τ 50-160
Rcof=77,0%                              φ.τ 50-140
FIX = 64,0%                             φ.τ 60-140

FXI= 75,7%                              φ.τ 60-140

FXII=47,3%                              [b][u][b][u][b][u][b][u]φ.τ 60-140[/u][/b][/u][/b][/u][/b][/u][/b]
Πρωτεινη C:c= 101,9%             φ.τ 75-140
AT III: C= 96%                         φ.τ 75-140

 
[b]Πρωτεινη S:c =39,6%               [u][b][u][b][u][b][u][b][u][b][u][b][u]φ.τ 65-180[/u][/b][/u][/b][/u][/b][/u][/b][/u][/b][/u][/u][/b][/b]
APC- resistance = 3,7               φ.τ  >1,5
Ομοκυστεινη= 10,6                   φ.τ <11,5
Αντιπυκτικα Λυκου = 0,96
FV Leiden= Φυσιολογικος
G20210A FII= Φυσιολογικος
ΜΤΗFR = Ετεροζυγος


Με Μπερδεψαν γιατι μου ειπαν οτι ειμαι επηρεπεις στις αιμοραγιες αλλα ωστοσο εχω και θρομβοφιλια.. εσεις τι λετε γιατρε...??
τι να κανω..?? τι εχω..??

 


Εκανα επισης και ΑΝτιφωσφολιπιδικα Αντισωματα
Εναντι Καρδιολιπινης IgG= 3,5               φ.τ <15 αρνητικο
Εναντι Καρδιολιπινης IgM= 7,7               φ.τ <12,5 αρνητικο
[b]Εναντι Φωσφατιδυλσερινης IgG = 6,0    [/b]φ.τ <25[b]
[/b]
[b][b]Εναντι Φωσφατιδυλσερινης IgM = 8,8    [/b][/b]φ.τ<25
[b][b][/b][/b]
[b][b][b]Εναντι B2-GPI IgG = 6,4                         [/b][/b][/b]φ.τ <20                   
[b][b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]Εναντι [b][b][b][b][b]B2-GPI IgM = 3,9                        [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]φ.τ <20
απλα Γιατρε μου εχω Πανικοβληθει λιγο.. θα χρειαστω ενεσυλες σε περιπτωση εγκυμοσυνης..??
[b][b][b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]
[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b]
[/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b]
[/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b]
[/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b]
[/b][/b][/b][/b][/b][/b] [/b][/b][/b][/b]
 
 
[b][b]
[/b][/b]
[b][b] [/b][/b][b][b]
[/b][/b]
 
 






 




 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Λόγω του ιστορικού σου, όταν θα έχεις θετικό τεστ κυήσεως, θα ξεκινήσεις υποδόριες ενέσεις ηπαρίνης χαμηλού μοριακού βάρους, όπως λέγονται.
Γενικά, θα ήθελα να δώσεις βάση στην ωορρηξία σου γιατί η τιμή της προγεστερόνης είναι χαμηλή.
Θα μιλήσεις με το γιατρό σου, σχετικά.
Φιλικά
Π.Κ.
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
  1. Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρε μου ειλικρινα σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας...
ειλικρινα μου εφυγε ενα αγχος με την απαντηση σας...
Εχω αλλη μια απορια.. με εβαλαν να ξανακανω καποιες εξετασεις θρομβοφιλιας.. αυτες που ειναι μαυρισμενες και αυτην για τον λυκο.. Και καλα μου ειπαν οτι το αποτελεσμα θεωρειτε αμφιβολλο... !!!
Μια αλλη ομως γιατρος εκει μεσα μου ειπε οτι δεν θεωρειτε αμφιβολλο αλλα σιγουρο.. ναι μεν σπανιο .. αλλα ειναι σιγουρο..
Εσεις τι λετε για αυτο...???
Ναι οντως ειχαμε μιλησει μ την γιατρο μου για την προγεστερονη αλλα επρεπε να παρω τις εξετασεις πριν μου δωσει κατι, αφου μου ειχαν πει οτι ηταν αμφιβολλες στο τηλεφωνο...!!
Εσεις τι θα προτεινατε στο θεμα τις προγεστερονης...?? Βαση το ιστορικο, και βαση των εξετασεων... τι θα μου λεγατε να κανω...????
σας ρωταω λογο οτι αυριο που εχω ραντεβου με την γιατρο μου, να ξερω τι μου γινετε..
 
Γενικα ειμαι λιγο ψαχτηρι στο θεμα υγειας.. Οχι υποχονδρια.. ομως θελω αυτο που εχω να το ξερω καλα..!!!
 
Σας ευχαριστω και παλι.. και να εισαστε καλα...!!!
  1. Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλησπερα Γιατρε.. Λοιπον Πηγα στην γυναικολογο μου...
Μου ειπε για τις ενεσουλες.. μου ειπε να παρω προγεστερονη μετα την ωορηηξια μου...
Ομως επισης μου ειπεοτι απο τις εξετασεις μου την ανησυχει παρα μα παρα πολυ αυτη
17-OH-PRG=4,2   [φ.τ [u]Παρ.Φαση 0,1-1,2 εκκρ 1,0-5,2 ][/u]
Ειπε οτι ειναι πολυ υψηλη και οτι εχω προβλημα συλληψης και καλα οτι δεν πιανω ευκολα...  και με εβαλε να ξανακανω καποιες την 3η με την 5η μερα
μου εγραψε τις εξης: E2 , FSH ,17-OH-PRG , LH (α.Μετρηση ενος δειγματος) , Προσδιορισμος ACTH και Κορτιζολη αιματος ανα δειγμα... !!!
 
εχω μια απορια γιατρε... Μπορει τον ενα μηνα να ειναι υψηλη.. και τον δευτερο να μην ειναι...??? επισης μεσα σε 8 μηνες εμεινα εγκυος δυο φορες... και απο αυτους τους 8 τους 3 ημουν εγκυος... γινετε λοιπον να εχω τετοιο προβλημα...?? γινετε δηλαδη να παρουσιαστηκε τωρα...???
  1. Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Θα μιλήσεις, από κοντά, με το γιατρό σου και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του.
Εξ αποστάσεως, δε λύνονται παρόμοια ζητήματα.
Φιλικά
Π.Κ.
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
  1. Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
γιατρε μου. Ειλικρινα σας ευχαριστω για την απαντηση σας και συγνωμη η που σας ζαλιζω.. Ομως η γιατρος μου δεν μου ελυσε την απορια μου... Τι ακριβως ειναι αυτη η ορμονη. Τι προκαλλει. Γινετε να ειναι υψηλη τον ενα μηνα και μετα να ειναι φυσιολογικη;;; γατι αναιβενει;;; και υπαρχει καποιος τροπος να την κατεβασω;;; ειναι αρκετες οι αποριες μου και συγνωμη που ζαλιζω εσας... Ομως κανεις δεν μου εξηγησε....
  1. Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.