default_mobilelogo
    1. elenspa
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014
    Αγαπητέ κύριε Ζησόπουλε, Έπειτα από 2 αποβολές ό γιατρός μου συνέστησε κάποιες εξετάσεις. Δεδμένου οτι θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη, σας παρακαλώβ θερμά να αξιολογίσετε κάποιες από αυτές. APC-Resistance: 105 (Φ.Τ >120'') TSH: 4.6 (Φ.Τ. 0,3-4,0) AB-HTG: 71.0 (Φ.Τ. <60) C3 : 0.76 (Φ.Τ. 0,9-1, Τ4 - βοηθητικά λεμφοκύτταρα: 30,2 (Φ.Τ. 42-5 και το αποτέλεσμα της εξέτασης για αντιπατρικά αντισώματα: Η διασταυρούμενη αντίδραση λεμφοκυττάρων του συζύγου με ορό της συζύγου σε 4 C, 22 C, 37 C, απέβη: ΑΡΝΗΤΙΚΗ. Όλες οι άλλες εξετάσεις είναι φυσιολογικές. Ευχαριστώ Ελένη
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή  Ελένη Οι εξετάσεις που αξιολογώ, είναι  φυσιολογικές. Αυτές  που  αναφέρονται σε  ''ανοσοβιολογικούς''  λογους, είναι  εξετάσεις, που δεν θεωρούνται  γενικα αξιόπιστες  ή χρήσιμες  για την ένδειξη καποιας  θεραπείας. Ανοσοβιολογικές αντιμετωπίσεις της καθ΄ έξιν  αποβολής  δεν θεωρούνται   ούτε  χρήσιμες,   ούτε ακίνδυνες. Παρ΄  όλο  που η APC-Resistence είναι  αρνητική, (αποκλειει  ένα  μεγαλο  ποσοστό  θρομβοφιλικών  διαταραχών),  θα  συζητουσα με τον γιατρό σου   μια αγωγή  με  χαμηλες δοσεις ασπιρίνης και φολικο  οξύ.  Σύμφωνα με τις στατιστικές,  μειώνει  σημαντικά  το ποσοστό  νέων  αποβολών. Με  φιλικούς  χαιρετισμούς
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Κύριε Ζησόπουλε Σας ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σας. θα ήθελα να κάνω και μια άλλη ερώτηση. Ο γιατρός μου είπε οτι θα χρειαστεί να κάνω 3-5 εμβόλια. Έχω ακούσει αρκέτα γιαυτό το ζήτημα και οι περισσότεροι πιστεύουν πως αυτό δεν οφελεί και τόσο πολύ. Πιστεύεται οτι αξίζει να υποστώ την όλη διαδικασία ή όχι. Ελένη
    1. Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή  Ελένη Βρήκα  το δέυτερο ερώτημα σου μόλις αυτή την στιγμη. Ποτέ  όμως   δεν είναι  αργά! Οχι,  δεν  θα σου συνιστούσα  αυτή την  διαδικασία  που  σου προτάθηκε. Σέ  πολλά  συγράμματα των  τελευταίων  5  ετών   που έχω  υπ΄ όψη  μου,  η   μέθοδος  δεν συνιστάται,  τόσο  γιατί δεν θεωρείται  καθόλου αποτελεσματική, όσο  και  για το ότι δεν  θεωρείται   και τόσο   ακίνδυνη.  Σχετική  αρθρογραφία  θα βρεις  στο διαδίκτυο, αλλά   και στην σελίδα  αυτή  ( ιδε στην μηχανή αναζήτησης ''  Καθ' έξιν αποβολή  - ές ) Με   φιλικούς  χαιρετισμούς Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 3


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.