default_mobilelogo
    1. patrinia666
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014
    Γιατρέ γειά σας,έκανα μια καλλιέργεια τραχηλικού επιχρίσματος (για μυκόπλασμα,ουρεόπλασμα,χλαμύδια)και ήμουν θετική στο μυκόπλασμα και στο ουρεόπλασμα.Ο γιατρός μου μου έγραψε rulid για 16 ημέρες.Ο γυναικολόγος μου μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό απλώς αυτά τα μικρόβια επιμένουν πολύ.Υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες εξαιτίας αυτών των μικροβίων να έχω στο μέλλον αποβολές ή να γεννήσω κάποιο παιδί με κάποιο πρόβλημα?Εκτός από αυτά τα 2 μικρόβια δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας,είναι αυτά τα 2 τόσο επικίνδυνα σε περίπτωση εγκυμοσύνης??
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή φίλη. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα ούτε σύλληψης ούτε εξέλιξης της κύησης από τα δύο αυτά μικρόβια. Μην ανησυχείς. Φιλικά Π.Κ.

    1. Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.