default_mobilelogo
    1. Rina80
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014
    Καλημέρα σας...έχω προβληματιστεί πολύ για το τι πρέπει να κάνω με ένα ινομύωμα. Είναι 5 εκ. μάλιστα τελευταία μεγάλωσε κατά μισό εκατοστό και βρίσκεται στα τοιχώματα της μήτρας, χωρίς να επηρεάζει το ενδομήτριο, είναι όμως πολύ κοντά. Είμαι 34 χρονών και δεν έχω κάνει ακόμα παιδάκι, σκεφτόμουν όμως να αρχίσω προσπάθειες με τον άντρα μου. Ο γιατρός μου λέει ότι κατά 80% δε θα μου δημιουργήσει επιπλοκές, όμως κανείς δε μπορεί βέβαια να μου το εγγυηθεί. Εσείς θα με συμβουλεύατε να ξεκινήσω προσπάθειες και σε περίπτωση αποτυχίας μιας πρώτης εγκυμοσύνης,να το αφαιρέσω προτού προχωρήσω σε δεύτερη (όπως με συμβούλευσε ο γιατρός) ή να το αφαιρέσω προτού ξεκινήσω προσπάθειες;
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
     Αγαπητή Φίλη! Επειδή είχαμε τεχνκά προβληματα  με  την σελίδα,  για κάποια διατηματα δεν είμασταν στον ΄΄αέρα΄΄,  οποτε  ισως  παραβλέφθη η έρωτηση,  ή ισως απαντήθηκε  από τον κ. Κοφινακο και η  απαντηση σβήστηκε, ΄οταν  η   σελιδα΄΄έπεσε΄΄ ... Καλή ερώτηση... Χρειάζειται καλό γιατρό, αλλά  παραλληλα και..τυχερό.. Πιστευω ότι η απάντηση που εδωσε ο  συναδελφός μου,. ειναι  στο δικό  μου μηκος  κύμματος... Η γυναικα  μου γέννησε το τριτο  μας παιδί με ινομυωμα διαμέτρου 5 εκ., λιγο πριν..κλείσει το μαγαζί..  Βεβαια, στο θεμα χρονου  επίτευξης  της  εγκυμοσύνης  θα πρέπει να  θέσετε συντομα  ένα  δικό  σας΄΄ετσιθελικό΄΄ χρονικό οριο  και μετά ο  Θεός βοηθός.. Φιλικά Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Τετάρτη, 06 Αυγούστου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας γιατρέ. Αποφάσισα τελικα να το αφαιρέσω γιατί μου δημιουργεί απίστευτο άγχος η προοπτική του να μείνει έγκυος με αυτό και να έχω διαρκώς το άγχος...θα μεγαλώσει; πόσο; προς τα που; κι αν πιεσει το μωρό; χώρια που στο παραμικρό που θα νιώσω θα πηγαίνει σε αυτό το μυαλό μου....Νομίζω ότι και μόνο από το άγχος μου θα κάνω κακό.
     
    θα το αφαιρέσω λαπαροσκοπικά. ήθελα να σας ρωτήσω...πόσο καιρό μετά επιτρέπεται να μείνω έγκυος; ο γιατρός μου μου είπε 6 μήνες. Και στους 3 ίσως αλλά με περισσότερη προσοχή και παρακολούθηση. επίσης φοβάμαι τις συμφύσεις...είμαι μεγάλος ο κίνδυνος δημιουργίας τους;
     
    1. Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αφου  πηρες   την απόφαση,  κάνε το..Για  τις  συμφύσεις :  Ουτε να  τις σκεεφτεις... Δεν  θα  τις αποκτησεις,, Το... 6  μήνες΄΄ ειναι  προτιμώτερο.. Φιλικά Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 3
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση....την έκανα την επέμβαση...λαπαροσκοπικά. Συνήλθα πολύ γρήγορα...δεν πόνεσα καθόλου, έφαγα αμέσως μόλις με ανέβασαν στο δωμάτιο, σηκώθηκα αμέσως...μόνο η δυσφορία από τον αέρα με ταλαιπώρησε λίγες μέρες....και έχω ακόμα πρήξιμο...δε χωράω σε παντελόνι...κατά τα άλλα κάνω ό,τι έκανα και πριν. Και σίγουρα...μου έφυγε μια μεγάλη έγνοια
     
    1. Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 4
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Ε,  ναι.... Κατι  λιγο  θα  έννοιωσες... Εδω,  ενα δοντι  βγαζουμε  κι εχουμε μικροπροβληματα  για λιγες μερες.. Τελος καλό,  όλα  καλά  Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 5
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις απαντήσεις.
     
    1. Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 6
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 7
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Καλησπέρα και πάλι...θα ήθελα να σας κάνω άλλη μια ερώτηση. Το έχω ξανα θίξει βέβαια το θέμα αλλά...πήγα στις 20 μέρες στο γιατρό μου να με δει. Μου έκανε κολπικό υπέρηχο και μου είπε ότι η μήτρα φαίνεται να έχει επουλωθεί πολύ καλά, δε φαίνεται καθόλου το σημείο όπου έγιναν τα ράμματα και ότι μπορώ να αρχίσω προσπάθειες για εγκυμοσύνη όποτε θέλω....είναι δυνατό να επουλώθηκε η μήτρα τόσο γρήγορα; Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δε νιώθω απολύτως τίποτα, καμία ενόχληση ούτε στις επαφές ούτε όταν αδιαθέτησα πόνεσα καθόλου (ενώ πριν πονούσα λίγο), αλλά τόσο σύντομα; Εγώ βεβαια λέω να περιμένω 1-2 μήνες καλύτερα αλλά μου κάνει εντύπωση
    1. Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 8
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή  Φίλη! Οσους  γιατρούς ρωτησεις  για  κατι τετοια, τόσες δαιφορετικές  απαντησεις θα παρεις... Τι να ξαναπαντήσω  τωρα;  Για  να  αστειευτώ  και λιγο:   Αν  π.χ.  εισαι... 49.... ετών, ο γιατρός εχει  λογο  να επείγεται,,, Φιλικά Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 9
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Γιατί τόσο διαφορετικές απόψεις;Δεν είμαι πάντως 49...αλλά 34 Επίσης μια γνωστή μου μαία που το συζητούσα μαζί της μου είπε ότι η αιμοστατική γάζα που μου έβαλε στη μήτρα δημιουργεί συμφύσεις. Εγώ είχα διαβάσει κάπου το αντίθετο. Και σε αυτό διίστανται οι απόψεις; Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις σας. Είστε πολύ ευγενικός, άμεσος και προσιτός.
    1. Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 10
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    επίσης ήθελα να ρωτήσω...τι μπορεί να συμβεί αν μείνω έγκυος πολύ σύντομα;
    1. Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 11
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή Φίλη! Για   την άποψη της   μαίας:    Ουδέν  σχόλιο... Για το τι θα  συμβεί:  Εχω  υπ΄ όψη  μου  2 δικά μου  περιστατικά,  που συνελαβαν  μετά  από καισαρική, στον αμεσως επόμενο   κύκλο μετά τον σαραντισμό  και  μου ειναι  γνωστά  και άλλα, από μία ημεριδα της  Μαιευτικής  Εταιρειας Θσσαλονικης  προ  πολλων  ετών (προ...Χριστού!)...  Ποτέ δεν συνεβη τιποτε στην εγκυμοσύνη,  Καποιες από τις  καισαρικες   αυτές  ήταν...'κάθετες'',  που  σημαινει τομή  10  εκ.   στο κατω μερος της  μήτρας... Κατά  την εκτιμηση  μου, σε περιπτωση σύλληψης,  δεν  θα συμβει  τίποτε  περισσότερο. απ΄ ότι  σε   άλλες εγκυμοσύνες..(και στις άλλες υπάρχει ποσοστό  καποιων προβληματων)
    Σε οτι αφορά  τις ΄΄διαφορετικές απόψεις΄΄..:  Αυτές ουσιαστικά δεν υφιστανται.. Ειναι  λογικό, εκει  οπου υπαρχει περιθώριο  αναμονης -  που δεν σημαίνει,  ότι  πρέπει να  ληφθουν... αντισυλληπτικκά(!)   μετρα -  σε περιπτωση  συλληψης με μικρη αναμονή , αν μη τι άλλο, η  εγκυος δεν  αγχώνεται  και με αυτή την εκδοχή .. Φιλικά Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 12
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για ΟΛΕΣ τις απαντήσεις...νομίζω ότι δε θα σας ενοχλήσω με άλλες απορίες
    1. Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 13


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.