default_mobilelogo
    1. ile92
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014
     
    Καλησπέρα γιατρέ,θα ήθελα να ζητήσω μία δεύτερη γνώμη για τα αποτελέσματα του τεστ παπ.Πριν από 8 μήνες είχαν βρεθεί στο τεστ παπ άττυπα κύτταρα και ο γιατρός μου συνέστησε επανάληψη μετά από 6-8 μήνες όπως κι έγινε.Το τελευταίο λοιπόν τεστ παπ έδειξε "στοιχεία φλεγμονής στο τραχηλικό επίχρησμα" , το οποίο μου είπε ο γιατρός μου ότι σημαίνει τραχηλίτιδα.Μου είπε ότι είναι πολύ συχνό στις νεαρές κοπέλες(είμαι 22 χρονών) και να μην κάνω θεραπεία από τη στιγμή που δεν έχω συμπτώματα.Μπορεί όμως η τραχηλίτιδα να σημαίνει HPV?Τέλος, να σημειώσω ότι πριν 3 χρόνια είχε δείξει το τεστ παπ πιθανή προσβολή του ιού των κονδυλωμάτων.Εσείς τι θα με συμβουλεύτε να κάνω?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.   
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή   Φίλη! Η συμβουλη του γαιτρού σου  ειναι η σωστή.. Βεβαια , με το  ιστορικό  υπονοιας  για  HPV  ( που ισως ο ιδιος δεν γνωριζει,   ή δεν  θυμαται ,  θα  συνιστουσα σε  ενα ευλογο  διαστημα  -   π.χ.  6  μηνων - εναν  επανελγχο.. Οι  περισστοερες προσβολές από  HPV  ειναι  ασυμπτωματικες  και  αυτοιώνται   στην πορεια.. Φιλικά Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.