user_mobilelogo
  1. lolojones
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015
 
 
γείας σας, είμαι 22 ετών . Έκανα ένα test παρ πρόσφατα και μου έβγαλε μια ατυπία . έγραφε ευμεγέθεις πυρήνες .αραιά . δεν έχω έρθει ποτε μου όμως σε επαφή με HPV όλα τα test παρ μέχρι τώρα ήταν καθαρά . να ανησυχώ ? ο γιατρός μου είπε να ξανά παv μετά από 6 μήνες
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
https://www.gyn.gr/images/phocagallery/pptes%208.jpg
 
Εικονα  χαρακητιστικής  κοιλοκυτάρωσης.  Συνέπεια  προσβολής  από  HPV. Περιστατικό  ιατρείου μας, δικό μας paρασκεύασμα  Χρώση  καταά  Papanicoloau
Mεγέθυνση   10X40
   
Η  ατυπία  που περιγραφεις ,  δεν συνηγορει  για  προσβολή  από  HPV... Οχι,  να μην ανησυχείς..
Π.Ζ
  1. Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.