default_mobilelogo
    1. Mariang
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016
    Καλησπέρα σας,  είμαι 39 ετών και θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με τις τελευταίες ορμονικές μου εξετάσεις και αν μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σύλληψη τα αυξημένα αντιθυρεοσφαιρινικά αντισώματα μου. Οι εξετάσεις έγιναν την 3η μέρα του κύκλου μου. Προγεστερόνη (PRG):   0,6 ng/ml              0,2-0,8 (Παραγωγική φάση)                                                               4,1-23,7 (Εκκριτική φάση)                                                               4,5-25,2 (Μέσο εκκριτικής)                                                               0,1-0,6 (Εμμηνόπαυση)                                                               0,3-1,0 (Αντισύλληψη) Θυλακιοτρόπος Ορμόνη (FSH):  5,4 mIU/ml       1,0-10,0   Παραγωγική φάση                                                                      3,0-25,0 Μέσον κύκλου                                                                      1,0-8,0 Εκκριτική φάση                                                                      30,0-110,0 Εμμηνόπαυση Ωχρινοτρόπος Ορμόνη (LH):  7,7 mIU/ml            1,9-12,5 Παραγωγική φάση                                                                       8,7-76,3 Μέσον κύκλου                                                                       0,5-16,9 Εκκριτική φάση                                                                       15,9-54,0 Εμμηνόπαυση Θυρεοτρόπος Ορμόνη (TSH):  0,984 μIU/ml        0,350-4,940 Προλακτίνη (PRL): 11,4 ng/ml                         5,2-26,5                                                                     1,6-18,0 Εμμηνόπαυση Οιστραδιόλη (17-β οιστραδιόλη, Ε2): 49,0 pg/ml    23-170  (17-40 ετών)                                                                         20-100 Παραγωγική φάση                                                                         100-450 (Ωορρηξίας φάση)                                                                         70-250 (Εκκριτική φάση)                                                                         0,8-28 (Εμμηνόπαυση) Έναντι της θυρεοειδικής υπεροξειδάσης (anti TPO): 5 IU/ml      <6 Αντιθυρεοσφαιρινικά αντισώματα -Τ: 49,6 IU/ml         <6
    Αντιμικροσωμιακά αντισώματα -Μ: 10,0 IU/ml          < 60 Σας ευχαριστώ πολύ
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή φίλη. Είναι όλα στα φυσιολογικά όρια. Για το θέμα γονιμότητας, θα συνιστούσα και μία εξέταση αίματος για ΑΜΗ Antimullerian Hormone. Φιλικά Π.Κ.
    Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
    1. Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.