user_mobilelogo
Κοφινάκος Παναγιώτης , Βαλια και 315 επισκέπτες
  1. tkonstantina
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016
Καλησπερα και καλο μηνα!Ειμαι 28 χρονων και επαιρνα αντισυλληπτικα yasminelle περιπου 4 χρονια με καποιες περιοδους παυσης. Επαιρνα ολο τον προηγουμενο χρονο και Ιουνιο δε τα πηρα.Τα ξαναξεκινησα Ιουλιο. Ταυτοχρονα πηγα κ στον γιατρο μου για να βεβαιωθω οτι ολα ειναι καλα και μπορω να τα ξαναπαρω,οπως και ηταν. Λογω του οτι μου προκαλουσαν μειωμενη λιμπιντο,ο γιατρος προτεινε να αλλαξω μαρκα και ετσι ξεκινησα τα labous. Δε τα ξερω για να πω την αληθεια αλλα τα ξεκινησα. Τα αλλαξα κανονικα μετα το 7ημερο διακοπης. Βλεπω ελαχιστα ελαχιστα καφε υγρα,ειμαι στις 4 πρωτες μερες,δεν εχω αλλες παρενεργειες,σαν να μη παιρνω. Υπαρχει περιπτωση να μη με πιανουν αντισυλληπτικα?εχω ελευθερες επαφες και θελω να ξερω αν υπαρχει λογος ανησυχιας και προκυψει ωορρηξια. Επιπλεον,μπορω να τα παρω 2 συνεχομενους μηνες για να αποφυγω την περιοδο του Αυγουστου? Ή επειδη ειναι καινουρια για τον οργανισμο μου δε μπορω να τα παρω? Σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων.
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητη   Φίλη!
Δεν  διαβλεπω   κανενα  απολυτως προβλημα...Το  να  μη νοιωθεις..τιποτε,  ειναι  το ζητουμενο..
Για  το θέμα  αν   μπορει  ν΄αλλάξεις τον τροπο χρησης:  Αλλαγές σε μια  θεραπεια, δεν  ειναι σωστο  να γινουν  απ΄εδω..Θα  σηκωσεις ενα τηλεφωνο και  θα  μιλησεις  με τον  δικό σου..\
Φιλικά
Π.Ζ.
  1. Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστω παρα πολυ! Ναι,οντως δε νιωθω τιποτα. Απλα αυτες τις μερες που ειναι οι γονινες νιωθω ενα γουργουρισμα χαμηλα και γι'αυτο αναρωτιεμαι αν υπαρχει περιπτωση να μη πιανουν τα αντισυλληπτικα. Ειναι αυτο πιθανο χωρις να υπαρχουν αλλα συμπτωματα οπως ενδιαμεση αιμοραγια κλπ?Μπορει να κανω ωορηξια με αντισυλληπτικα?Σας ευχαριστω και παλι.
  1. Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Με αντισυλληπτικά,  να  εχεις  ωοθυλακιορρηξια;
Αποκλειεται!
Π.Ζ
  1. Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.