user_mobilelogo
  1. elena1983
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016
καλησπέρα σας, 
βρίσκομαι 5 μερες μετα απο εμβρυομεταφορα. Η ωοληψια προκάλεσε ήπια υπερδιέγερση των ωοθηκών με αποτελεσμα πρήξιμο στην κοιλια και το στομάχι το οποιο συνεχίζεται. Διάβασα οτι σε αυτη την περιοτωση, η διατήρηση του πρηξίματος αποτελεί θετικο σημάδι για εγκυμοσυνη! Ειναι κατι που ισχύει; Δηλαδη αν αρχίσω να ξεπρηζομαι να θεωρήσω αυτόματα οτι η εξωσωματικη απέτυχε; Σας ευχαριστω εκ των προτέρων! 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητη   Φίλη!
Οχι  βεβαια... Εξ  άλλου, και σε περιτπωση  εγκυμοσύνης, δεν σημαιβνει με τιποτε  ότι  θα παραμεινει  αυτό  το αισθημα  ΄΄φουσκώματος΄΄
Π.Ζ
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (Σε σύνταξη.)
  1. Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.