user_mobilelogo
  1. Ανώνυμη
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017
γειά σας είμαι 18 χρονών. Πέρσι είχα πρόβλημα με τη προλακτίνη και ο γυναικολόγος μου σύστησε Dostinex και τότε η προλακτίνη μειώθηκε ικανοποιητικά. Έχουν περάσει  περίπου 6 μήνες από τη τελευταία φορά που χρησιμοποίησα Dostinex. Τελευταίως η περίοδός μου είναι ανώμαλη, έχω 33 μέρες καθυστέρησης τώρα, σπάνια κάτι σαν ''αναγούλες'' & πόνο και αύξηση στο στήθος. έχω κάνει 2 τέστ εγκυμοσύνης πρίν μισό μήνα και βγήκαν αρνητικά. δέν θέλω να υπάρξει εγκυμοσύνη και γιαυτό έχω αγχωθεί. λογικά έχω πάλι πρόβλημα με τη προλακτίνη. Όμως πρέπει να αγχώνομαι για περίπτωση εγκυμοσύνης?
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητη  μικρή  Φίλη!
Σχετικά  με το    τελευταια  σου ερώτημα  ''πρέπει  να  αγχώνομαι;''.,   η  απαντηση ειναι  .διτή: .
Αν  λαμβανονται αντισυλληπττικα  μετρα  (προφυλακτικο - το  ..΄΄τραβηγμα΄΄ δεν...)  δε ν πρεπει ν΄ αγχώνεσαι...
Αν  δεν  λαμβανονται μετρα,  θα έλεγα,  δεν  μπορεις  ν΄αποφυγεις ν΄αγχώνεσαι....
Φιλικά
Π.Ζ΄΄ :
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
  1. Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.