user_mobilelogo
evapan και 445 επισκέπτες
  1. xarikleiaarg
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017
Γιατρέ μου καλημέρα και συγχαρητήρια για την ποιότητα της δουλειάς σας. 
Είμαι 32 ετών και ο σύζυγος μου 42. Από τον Νοέμβριο του 2015 έως και σήμερα έχουμε ελεύθερες επαφές -αραιές λόγω εργασίας και ωραρίων- και μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί σύλληψη (3 φορές τον μήνα οι επαφές). 
Ο κύκλος μου είναι σταθερός, 28 ημερών, με εξαίρεση 2 κύκλους τον χρόνο που είχα καθυστέρηση. Από αυτόν τον μήνα πήρα και τεστ ωορηξιας ξεκινώντας τα από την 11η μέρα, χωρίς να θετικοποιηθούν ποτέ. 
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν λόγω του χρόνου που πέρασε και της ηλικίας μας (που είναι αρκετά μεγάλη) πρέπει να ξεκινήσουμε τις εξετάσεις, σαλπιγγογραφίες, σπερμοδιαγράμματα κλπ. 
Επίσης, ο σύζυγός μου αυτόν τον μήνα είχε εμπύρετη ίωση, θα επηρεαστεί από αυτό τυχόν σπερμοδιάγραμμα;
Νιώθω ότι μεγαλώνουμε και δεν θα προλάβουμε να τεκνοποιήσουμε και έχω αγχωθεί. 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας. 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Μία σαλπιγγογραφία, μεταξύ 7ης και 11ης ημέρας του κύκλου μπορείς να την κάνεις.
Επίσης, εξετάσεις αίματος για ορμονικό έλεγχο σε ημέρες περιόδου, πρωί νηστική .
Ο σύζυγος, θα πρέπει να είναι καλά για να κάνει το σπερμοδιάγραμμα γιατί τυχόν ιώσεις ή εμπύρετα επηρεάζουν το αποτέλεσμα.
Το βασικότερο όλων: να έχετε επαφές κυρίως γύρω από τις γόνιμες ημέρες.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρέ μου σας ευχαριστώ για την απάντηση, 
θα δρομολογήσω όσα με συμβουλεύσατε. 
Ο σύζυγος θα πρέπει τις  μέρες που κάνει την εξέταση να είναι καλά ή μέσα στο τρίμηνο που θα την κάνει να μην έχει νοσήσει από εμπύρετη ίωση;
Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
  1. Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Όταν αισθανθεί καλά να κάνει την εξέταση.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρέ μου καλημέρα και Χρόνια Πολλά, 
με χοριακές 202 και μετά από τέσσερις μέρες 1155, Θεού θέλοντος είμαι έγκυος. 
Την Παρασκευή έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο μου για τον πρώτο υπέρηχο. 
Έχω όμως τις εξής ανησυχίες. Είχα δει μια σταγόνα καφέ (μάλλον αίμα εμφύτευσης) και η γυναικολόγος μου μου πρότεινε προγεστερόνη, ένα χάπι πρωί και ένα βράδυ. 
Προβληματίζομαι πρώτον γιατί ενώ στο σκούπισμα δεν έχω κάποιο θέμα, στη σερβιέτα βλέπω λίγο κίτρινα υγρά (προηγούμενο μήνα τεστ παπ καθαρό). Και δεύτερον, τις πρώτες μέρες είχα διάρροια ενώ τώρα πορτοκαλί σχεδόν κεννώσεις (πολύ μικρού μεγέθους, συγνώμη για την περιγραφή).
Πρέπει να προσέξω κάτι πολύ πριν πάω στο ραντεβού με τη γιατρό ή όλα αυτά δικαιολογούνται λόγω εγκυμοσύνης;
Σας ευχαριστώ.
  1. Τρίτη, 25 Απριλίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Θα πας την Παρασκευή στο ραντεβού για το πρώτο υπερηχογράφημα, χωρίς άγχος.
Όλα θα πάνε καλά.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Τρίτη, 25 Απριλίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρέ μου σας ευχαριστώ για την απάντηση, 
πήγα τελικά χθες για υπέρηχο και είδαμε κανονικά σάκο εντός μήτρας ενώ κλείσαμε ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα σε δεκα μερες. 
Κοιτώντας το ημερολόγιό μου, διαπίστωσα ότι 3 μέρες πριν την πιθανή σύλληψη μου είχε δώσει ο γιατρός ένα τέταρτο λεξοτανίλ γιατί είχα περάσει μια σύγχιση και είχα ταχυπαλμία. 
Υπάρχει περίπτωση μια τόσο μικρή ποσότητα να επηρέασε την σύλληψη και να έχει κάποιο θέμα το μωρό;
Ευχαριστώ. 
  1. Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Εντάξει, μην υπερβάλεις, προσπάθησε να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου.
Καμία ανησυχία από το χάπι.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 7


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.