user_mobilelogo
  1. marymarym
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017
Κ. Ζησοπουλε γεια σας. Παρακαλω ,θα ηθελα την γνωμη σας. Το ιστορικο μου εχει ως εξης: Ιανουαριος 17 : Hpv dna test θετικο στον τυπο 39.
Μαρτιος 17: Τεστ παπ και κολποσκοπηση εδειξαν τραχηλιτιδα
Ιουλιος 17: Τεστ παπ εδειξε ατυπα κυτταρα και τραχηλιτιδα.
Δεκεμβριος 17: Τεστ παπ εδειξε στα επιθηλια εξωτραχηλου , αρκετα με ελαφρες φλεγμονωδεις αλλοιωσεις και στα λευκοκυτταρα εδειξε αρκετα πολυμορφοπυρηνα και λεμφοκυτταρα. Αρνητικο για κακοηθεια.
Θα ηθελα να μου πειτε αν το τελευταιο τεστ παπ θεωρειται φυσιολογικο, δηλαδη κατηγοριας Ι , και αν πιστευετε οτι ο hpv δειχνει ταση υποχωρησης απο ολα τα παραπανω. Τελος θα ηθελα να μου πειτε ,ποτε κατα την γνωμη σας θα πρεπει να κανω το επομενο τεστ παπ.
Ευχαριστω πολυ.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Ξεχασα να σας αναφερω την ηλικια μου..Ειμαι 39 ετων με ενα παιδι 3.5 ετων. Δεν ξερω αν αυτη η πληροφορια διαφοροποιησει καπου την δικη σας απαντηση.
Ευχαριστω..
  1. Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητπη  Φίλη!
Υο  Παπ  δειχνει  ότι υπάρχει  ακομη  κάποιο -  οχι   τόσο  σημαντικο -  προβλημα  στον τραχηλο  και θα   το  κατέτασα στην κατηγορία 2΄
Π.Ζ
  1. Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Θα μπορουσατε να μου πειτε πως θα επρεπε να κινηθω κατα την γνωμη σας, απο εδω και στο εξης; Ο γιατρος μου, μου ειπε επανεξεταση σε ενα χρονο.. Χωρις να ειμαι γιατρος, εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ μεγαλο το διαστημα..Εσεις τι μου προτεινετε; Και κατι τελευταιο..Στην παρουσα φαση , μηπως θα επρεπε ταυτοχρονα με το τεστ να γινει και κολποσκοπηση;
Ευχαριστω και παλι.
  1. Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Aγαπητή  Φίλη!
Κατα  κανανα  το πρόβλημα  στο Pap  της κατηγορίας ΙΙ    δεν ειναι σοβαρό και   αποκαθίσταται  μόνο του, χωρίς   θεραπεία..Εξαίρεση θα  ήταν  αν συνυπρχε διάγωση του τύπου ΄΄αφθονη μικροβιακή χλωριδα΄΄΄, τριχομονάδες΄΄   και αλλο παρόμοια,  που θ΄απαιτουσνα  επανάληψη  μετα  από θεραπεία τους.   Πρόκειται  λοιπον  για  κατά  κανόνα  αναστρέψιμες εικόνες  και  πολύ σωστά  δεν πρέπει κανείς ν΄  απασχολεί την γυναικα (και να  την φοβιζει ) με τέτοια. 
Σοβαρός λόγος επανάληψης θα  ήταν   το  Papanicolaolu  III.  που σημαίνει  με απλα  λογια  ΄΄δεν ξέρω αν το εύρημα  είναι  σοβαρό, ή όχι''
Στην περίπτωση σου :  Δεν ανησυχώ,αφου δεν  ανησυχησε κι αυτός  που σε είδε.
Φιλικά.
Π.Ζ.
  1. Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστω πολυ.
  1. Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Π.Ζ, 
  1. Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.