user_mobilelogo
  1. Ιωάννα_27
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018
Καλημέρα σας.
Προχθές επισκέφθηκα τη γυναικολόγο μου και μου έδωσε το τεστ Παπ που ήταν καλό, αλλά στον υπέρηχο που μου έκανε επιβεβαίωσε την υποψία ύπαρξης πολύποδα που είχε. Μου ανέφερε μετά από ένα μήνα να ξαναπάω για επιβεβαίωση και ότι χρειάζεται να αφαιρεθεί, γιατί είναι 1,3cm. Επειδή δεν έχω τεκνοποιήσει ακόμη και θέλω σύντομα να προσπαθήσω, με συμβούλεψε να μην προβώ σε απόξεση αλλά σε υστεροσκόπηση-αν το μεταφέρω σωστά. Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε σχετικά με την επικινδυνότητα και την αποτελεσματικότητα αυτής της επέμβασης;
Σας ευχαριστώ ειλικρινά για τον χρόνο σας.
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Aγαπητή Φίλη,
είναι ο  πλέον ενδεδειγμένος τρόπος  αφαίρεσης πολύποδα, με τον πλέον ελαχιστο  τραυματισμό,  ιδιαίτερα ενδεδειγμένο  σε νέες  γυναικες. Να μην μιλάμε για επικινδυνότητα, δεν   θα συμβεί τιποτε.
Φιλικά
Π.Ζ
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
  1. Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.