user_mobilelogo
  1. elenimix
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018
Καλησπέρα σας. Σε λίγες ημέρες θα κάνω εξέταση Β επίπεδου και αυτό που με απασχολεί είναι το μήκος του τραχήλου. Στην τελευταία μέτρηση (17η εβδομαδα) το μήκος του τραχήλου μου ήταν 2,8 cm όσο ακριβώς και στην αυχενικη διαφάνεια με την μέτρηση να γίνεται διακοιλιακα. Με αυτό το μήκος πόσο πιθανός είναι ένας πρόωρος τοκετός και τι πρέπει να περιμένω στην Β επίπεδου για να θεωρηθεί ασφαλής η εγκυμοσύνη; Να σημειώσω πως πρόκειται για πρώτη εγκυμοσύνη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη!
Για απαντήσεις σε ερωτήσεις αυτού τύπου: δεν τις θεωρώ εποικοδομητικές.: . Θα περιμένεις φυσιολογικά ευρήματα.
Φιλικά,

Π.Ζ .:) :) :) :)
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
  1. Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Κύριε Ζησοπουλε τελικά σήμερα έκανα την Β επίπεδου και το μήκος του τραχήλου μετά από κολπική μέτρηση είναι 2,6 εκατοστά. Τόσο ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση όσο και ο γυναικολόγος μου δεν ανησυχούν δεδομένου ότι έχω κάνει και μια κωνοειδη εκτομη στο παρελθόν. Θεωρούν το μήκος ικανοποιητικό και ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμη. Ποια είναι η δική σας γνωμη;
  1. Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Aγαπητή Φίλη!
Λεω να κοιμάσαι ήσυχη. Έχω παλαιότερα ΄΄ψάξει΄΄ το θέμα βιβλιογραφικά. και βέβαια από πάμπολλα δικά μου περιστατικά. Φαίνεται να μην ευσταθεί, ότι η κωνοειδής εκτομή - αυτή καθ΄αυτή - οδηγεί σε αύξηση του ποσοστού αποβολών και προωρότητας. Η πρόγνωση είναι πολύ καλή.
Θετική σκέψη!

Π.Ζ:) :) :)
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
  1. Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!Θεωρείται δηλαδή κι εσείς ότι δεν είναι ανησυχητικό; Με τρόμαξε λίγο το γεγονός ότι 2,5 εκατοστά είναι συνήθως το όριο που βάζουν οι γιατροί στην εγκυμοσύνη...
  1. Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη!
Αφού ο γιατρός σου ως εδώ, δεν ανησυχεί.. Φτάνει αυτό!
Φιλικά
Π.Ζ:) .
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
  1. Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστω πολυ και παλι! Η γνωμη σας παντα ειναι πολυτιμη και ιδιαιτερως καθησυχαστικη!
  1. Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
:) :) :) :) :) Π.Ζ
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
  1. Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 7


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.