default_mobilelogo
    1. marianna70
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013
    Καλησπέρα γιατρέ, Εκανα έκτακτη περίδεση την 20W5D γιατλι είχα διαστολή τραχήλου 2 εκ, και είχε εμφανιστει θήλωμα στον τραχηλο. Αν και ο γιατρός ήταν απισιόδοξος στην αρχή για την επιτυχία, αφού την έκανα, μου είπε ότι πήγε καλά αλλα ότι κινδυνευω με προωρότητα ή να το γεννήσω και μη βιώσιμο. Τα αποτελεσματα crp και λευκών αιμοσφαιρίων είναι καλα, επομενως προς το παρόν δεν έχω καποια μόλυνση. Συσπασεις δεν έχω καθόλου ή δεν τις καταλαβαινω. Πρέπει να είμαι συνεχεια ξαπλα; Μου είναι πολυ δύσκολο γιατί δεν έχω καποια βοήθεια. Υπαρχει περίπτωση να φτασει το έμβρυο μεχρι το τέλος ή οι πιθανότητες να γεννηθεί πρόωρα είναι περισσότερες; Η προγεστερόνη μόνο θα με βοηθήσει από δω και πέρα ή πρέπει να παιρνω τοκολυτικά;
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή Φίλη!
    Οχι  μονον  ειναι δυνατόν  να φτασεις  στην  ημερομηνια   τοκετου... Μπορει  να  μπεις και σε ....παράταση,...Θα δει κανείς  ομως στην πορεια.. 
    Για το θεμα της κατάκλισης: Στις υπερβολές έλεγα όχι...
    Η χρόνια χρηση τοκολυτικών ηταν στην χωρα   μας  δημοφιλής, αλλά δεν εχει αποδειχτει ποτέ  ότι εμποδιζουν την προωρότητα ... Τελευταια  μας ήλθε  ταχυδρομικώς και  μια  ΄΄κίτρινη  κάρτα ΄΄  για  την... κατάχρηση τους...
    Αν το Utrogestan  βοηθαει.: Εν πασει περιπωσει, χορηγειται..
    Θα  έλεγα:  Ας  αφησομετον γιατρό σου να  κρινει..Εκεινος  ειναι  ο..΄΄καπετανιος΄΄..
    Φιλικά
    Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Σας ευχαριστώ πολύ γιατρέ για την άμεση απαντηση.
     
    Θα ήθελα να μου λύσετε και μια άλλη ανησυχια. Εχουν περάσει περιπου δυο εβδομαδες από την περιδεση. Ο γιατρος μου ειπε ότι παω καλα και ότι ο σάκος του μωρού (με το ποδι του)  ακουμπάει πανω στο ραμμα αλλα το ραμμα το συγκρατει καλα. Η ανησυχια μου είναι μήπως ο σακος του μωρού έχει εγκλωβιστει αναμεσα στα ραμματα επειδη όταν έγινε η περιδεση το θυλακιο πρόβαλλε στο εξω τραχηλικό στόμιο και τί μπορει να μου συμβεί αν έχει γίνει κατι τέτοιο πανω στον πανικό.
    1. Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή Φίλη!
    Εχεις λανθασμενη αντιληψη του τι έγινε,...Αυτό   που περιγραφεις, δεν συμβαινει.. Κατι τετοιο  δεν μποροει να συμβεί ...Να μην εξηγώ τωτατοτι και πως....
    Ετσι κι αλλοιως   υπαρχει  κατι ακομη:  Η   συντριπτικη πλειοψηφια   των  περιδεσεων (σε γυναικες που δεν  εχουν ιστορικό  αποβολης στο δευτεορ τριμηνο της  εγκυμοσύνης), εγιναν καθ΄ υπερβολην...
    Φιλικά
    Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 3


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.