default_mobilelogo
    1. Alc_Pi
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016
    Καλησπέρα κι ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

    Είμαι 29 ετών, και πρόσφατα έκανα κάποιες εξετάσεις αίματος με δική μου πρωτοβουλία, καθώς αντιμετωπίζω χρόνιο πρόβλημα έντονης τριχόπτωσης (όχι εποχιακό). Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τον θυρεοειδή μου, κι ούτε έχω αναιμία. Κάποιες ορμόνες όμως ήταν κάτω από το όριο. Να σημειώσω πως οι εξετάσεις έγιναν τη δεύτερη μέρα του κύκλου μου. Θα προσθέσω επίσης πως φυσικά δε παίρνω αντισυλληπτικά, και πάνε παραπάνω από 4 χρόνια από τη διακοπή τους.
    FSH - Θυλακιοτρόπος ορμόνη: 6.98  - Παραγωγική φάση : 3.5 - 12.5
    LH - Ωχρινοποιητική ορμόνη: 5.64   - Παραγωγική φάση: 2.4 - 12.6
    Ε2 - Οιστραδιόλη: 31.11  - Παραγωγική φάση: 26.7 - 156
    PRL - Προλακτίνη 11.4   -      3.0 - 23.3
    Τεστοστερόνη ολική  0.46  -   19 - 50 ετών: 0.48 - 1.85
    DHEA-S Δευδροεπιανδροστερόνη θειική 86.2  -  25-34 ετών: 98.8 - 340
    SHBG φυλοσυνδ.σφαιρίνη 76.5 -    19.8 - 155.2
    Δ4 - Ανδροστενδιόνη  0.71  -  0.3 - 3.3


    Όταν έψαξα γρήγορα στο Ίντερνετ για τις χαμηλές τιμές της DHEA-S είδα μέχρι και για ωοθηκική ανεπάρκεια και φοβήθηκα! Υπάρχει περίπτωση να σχετίζονται οι τιμές αυτές με τη σωματική άσκηση (πηγαίνω γυμναστήριο); Κρίνετε σκόπιμο να απευθυνθώ σε γυναικολόγο ή ενδοκρινολόγο; 
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Π./Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Έγιναν τη δεύτερη μέρα του κύκλου. Σας ευχαριστώ για την απάντηση, θα κλείσω ραντεβού!
    1. Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Δεν  γραφεις   σε ποια  μερα μετα την τελευταια   περιοδος εγιναν   οι  εξετασεις...
    Εισαι   μονον  29  ετων... Δεν εχεις  ωοθηκική  ανεπαρκεια.. Μια διαταραχη  κυκλου εχεις..
    Το σωστό ειναι  να  σε δει  ενας  γυναικολογος..
    Φιλικα
    Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 3


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.