user_mobilelogo
  1. dwra---
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019
Γεια σας.απογοητευμενη σας παραθέτω τα αποτελέσματα της αυχενικής να μου πείτε την γνώμη σας.η αυχενική βγήκε 1,6 με ορατό ρινικό οστό και όλα φυσιολογικά εκτός από τον οπίσθιο πλακούντα λόγω οπίσθιας μήτρας που το γνώριζα ανέκαθεν ότι έχω.τα τελικά αποτελέσματα μετά κ το αίμα είναι.:τρισωμιες 21 1/16932 .τρισωμια 18 <1:20000 και τρισωμια 13 1:4933(εδώ πριν το αίμα έβγαινε 1:2000). προεκλαμψία πριν τις 34 εβδομάδες 1:38 προεκλαμψία πριν τις 37 εβδομάδα. 1:14 και περιορισμός εμβρυϊκής ανάπτυξης πριν τις 37 1:11 αυτόματος τοκετός πριν τις 34 1:106.Γιατι έπεσε τόσο πολύ το ποσοστό για την τρισωμιες 13?θα μου προτείνατε λήψη τροφοβλαστη?από σήμερα ξεκινάω salospir.ειμαι τόσο απογοητευμένη με τα ποσοστά για προεκλαμψία και το μωράκι να μην παίρνει βάρος.ειμαι 27 χρόνων.
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Στατιστικά δεδομένα είναι και παίρνεις προληπτικά την ασπιρίνη.
Όλα μια χαρά θα πάνε και θα γεννήσεις στο τέλος της εγκυμοσύνης, μην ανησυχείς
Ιατρικός λόγος για κάποια επεμβατική εξέταση στην εγκυμοσύνη δεν υπάρχει.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Ευχαριστώ γιατρέ είστε πάντα ευγενικός και καθησυχαστικος.το γεγονός ότι με το αίμα έπεσε το ποσοστό για την τρισωμια 13 δεν είναι ανησυχητικό?και 1:11να μην παίρνει βάρος το έμβρυο ?
  1. Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
επισης ηθελα να συμπληρωσω γιατρε οτι απο τη μερια του συζυγου ο γιος της πρωτης του ξαδερφης εχει διαγνωστει με νωτιαια μυικη ατροφια και πως ο συζυγος πριν τις προσπαθειες συλληψης εκανε εξεταση για το συγκεκριμενο γονιδιο και ευτυχως βγηκε αρνητικος.επισης εχουμε κανει για μεσογειακη αναιμια και εγω για κυστικη ινωση.απλα ηθελα να αναφερω οτι ο πρωτος μου ξαδερφος εχει καποιου βαθμου νοητικη στερηση μικροτερο βαθμο ευφυιας απο το κανονικο.αυτο αποτελει ενδειξη για ληψη βλαστοκυτταρων?
  1. Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Λήψη τροφοβλαστη ήθελα να πω...
  1. Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Να επαναλάβω ότι δεν υπάρχει ιατρική ένδειξη για αμνιοπαρακέντηση.
Είναι απόφαση του ζευγαριού αν θέλει να την κάνει.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρέ καλημέρα ...τελικά αποφάσισα να μην προχωρήσω σε λήψη τροφοβλαστη γιατί φοβήθηκα λόγω της θέσης της μήτρας και του πλακούντα(είναι οπίσθια και μου είπε ο εμβρυολογος ότι θα ήταν πιο επικίνδυνο για μένα μετά).αλλά θα κάνω αμνιοπαρακέντηση μετά την 16η εβδομάδα και ο λόγος για αυτό που σας γράφω παραπάνω για τον ξάδερφό μου και τη νοητική υστέρηση.πιστευετε υπάρχει πιθανότητα κληρονομικότητας?
  1. Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Να σου πω ότι δε μπορεί να ελεγχθεί το γονίδιο για την συγκεκριμένη νοητική στέρηση αλλά δε νομίζω να υπάρχει κληρονομικότητα.
Συστήνω να μιλήσεις με έναν γενετιστή πρώτα.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 7
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Ευχαριστώ για τη συμβουλή.απλα επειδή δεν ξέρω τι έχει ακριβώς το παιδί.γεννηθηκε πριν 45 χρόνια και όπως καταλαβαίνετε δεν γινόταν έλεγχος.
  1. Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 8
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Επίσης γιατρέ διάβασα. Κάπου για το εύθραυστο Χ και τα χαρακτηριστικά του και ομολογώ αγχώθηκα καθώς κάποια εμφανισιακά τα έχει ο ξάδερφος μου και ότι περνάει από τη μάνα στα αγόρια.κ εγώ περιμένω αγορακι.
  1. Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 9
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρέ η πιθανότητα για τη τρισωμια 13 1:4933 γιατί έπεσε τόσο πολύ μετά το αίμα?ήταν 1:20000.
  1. Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 10
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρέ αν τελικά ο ξάδερφος μου έχει το εύθραυστο Χ υπάρχει πιθανότητα να βγει και το δικό μου παιδί έτσι?
  1. Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 11


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.