default_mobilelogo
    1. Katerina5131
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019
    Καλησπερα,

    Σε περιπτωση που τα αποτελέσματα παπ αναφέρουν "λιγα πλακωδη και μεταπλαστικα κυτταρα παρουσιαζουν ηπια διογκωση του πυρηνα χωρις υπερχρωμια" προκειται παντα για περιπτωση του ιου hpv (ασχετα με το αν θα ακολουθησει κολποσκοπιση ή δευτερο τεστ παπ και το πως θα αντιμετωπιστει), ή αυτο το αποτελεσμα μπορει να οφειλεται και σε καποια αλλη αιτια. Και αν οφειλεται και σε κάποια αλλη αιτια, αν υπαρχει η δυνατοτητα (δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο) να μου παραθέσετε μερικες περιπτωσεις.

    Ευχαριστώ
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή φίλη.
    Για φυσιολογικό αποτέλεσμα πρόκειται και δε χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος.
    Μπορείς να επαναλάβεις το παπ σε 6-8 μήνες.
    Φιλικά
    Π.Κ.
    1. Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.