user_mobilelogo
  1. nicnek
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
Καλημέρα!Είμαι σχεδόν 40 ετών και έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου.Έκανα πριν λίγες μέρες την αυχενική και βγήκε καλή αναλογικά με την ηλικία μου.
Τρισωμία 21: 1 προς 1351
Αυχενική διαφάνεια 1,50
Ορατό ρινικό οστό
Μου είπαν ότι η papp-a ήταν καλή και ο δείκτης για Down έμεινε ίδιος.
Παρολ' αυτά ο γυναικολόγος μου επιμένει να κάνω αμνιοπαρακέντηση,βασιζόμενος μονάχα στην ηλικία μου.Θεωρώ όμως, ότι το ρίσκο της αποβολής μετά την αμνιοπαρακέντηση είναι μεγαλύτερος.
Ποιά είναι η δική σας άποψη?
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη!
Υπάρχει η αλήθεια και αυτή είναι : Καμία από τις 2 αποφάσεις δεν είναι πραγματικά χωρίς ένα '' mini- ρίσκο΄΄ και στο τέλος αποφασίζει η γυναίκα μόνη της..
Φιλικά
Π.Ζ. :)
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (Σε σύνταξη.)
  1. Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.