user_mobilelogo
  1. Nancy_sbr
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020
Καλησπέρα σας,
Σε σημερινή εξεταση για Doppler τα αποτελέσματα ήταν τα συνημμένα. Ο γιατρός ανέφερε ότι το βάρος είναι μεν στα όρια αλλά στην 10η εκατοστιαία θέση. Το θεωρείτε ανησυχητικό? Που μπορεί να οφείλεται ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επισυνάψεις
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Θα κάνεις σύγκριση και με προηγούμενους υπερήχους.
Σωστή η συμβουλή για επανέλεγχο σε 15 ημέρες.
Ανάλογα με την εξέλιξη της ανάπτυξης, θα πάρεις οδηγίες.
Το πιθανότερο, να έχεις ένα μικρό σε βάρος γέννησης, υγιέστατο μωράκι.
Περισσότερη ξεκούραση, πολύ νερό και καθόλου αλάτι και ζάχαρη στη διατροφή σου.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Σε προηγούμενο υπέρηχο πριν περίπου 13 ημέρες πάλι η κοιλίτσα ήταν οριακά χαμηλή, ενώ το μηριαίο οστό σε κανονικά επίπεδα και το βάρος τότε 1520γρ. Που σημαίνει ότι μέσα σε 12 μέρες πήρε περίπου 400 γρ. Αυτό καλό δεν είναι?
Καθόλου ζάχαρη και αλάτι γιατί? Θεωρείτε ότι υπάρχει πιθανότητα για προεκλαμψία ? Μετράω και την πίεση μου καθημερινά, είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.
Επίσης, οι μετρήσεις των ροών βγήκαν καλές, αυτό δεν σημαίνει ότι το έμβρυο αιματωνεται σωστά και ότι η πιθανότητα για προεκλαμψία είναι μικρή?
Αύριο θα πάω να κάνω και καρδιοτοκογραφημα, και ευτυχώς το μωρό είναι αρκετα κινητικό οπότε αυτό με καθησυχάζει.
Ευχαριστώ και πάλι!
  1. Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.