default_mobilelogo
    1. Efipo
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012
    Γειά σας.
    Σε καλλιέργεια σπέρματος που έκανε ο συζηγός μου εντοπίστηκε το βακτ. e.coli το οποίο φαίνετα να έχει επηρεάσει και την κινητικότητα καθώς σε παλαιότερο σπερμοδιάγραμμα που είχε κάνει δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.
     
    Ο γυναικολόγος μας πρότεινε να πάρουμε αντιβιώση Norocin (και εγω παρόλο που η δική μου καλλιέργεια βγήκε αρνητική) για 10 ημέρες. Κρίνεται οτι η συγκεκριμένη αντιβίωση ενδείκνυται για το εν λόγω βακτήριο; Το χρονικό διάστημα είναι ικανοποιητικό; Θα μπορούσαμε ενδεχομένως να πάρουμε μια λιγότερο δυνατή αντιβίωση, όπως πχ η augmentin προκειμένου να μη σταματήσουμε και τις προσπάθειες για παιδι;
     
    Σας ευχαριστώ πολύ.
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Η κατασταση αυτη ονομαζεται προστατιτιδα και συνηθως δινουμε αντιβιωση για τουλαχιστον 1 με 1,5 μηνα με κινολονες .Να επισκεφθειτε καποιον συναδελφο Ουρολογο.
    1. Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Σας ευχαριστώ πολύ.
     
    Επισκεφτήκαμε ουρολόγο ο οποίος και έδωσε στο συζυγό μου μόνο, αντιβίωση ciproxin των 500, για ένα μήνα.
     
    Συνέστηκε επίσης εκ νέου καλλιέργεια 10 μέρες μετά το πέρας της αντιβίωσης.
     
    Η ερωτήση μου είναι η εξής (εφόσον φυσικά μπορεί να απαντήθει): καθώς το σπέρμα δημιουργείτε 3 μήνες πριν, αυτό σημαίνει οτι το σπέρμα του συζύγο μου θα βελτιωθεί αφου περάσουν 3 μήνες απο την αντιβιώση (και στην περίπτωση φυσικά που η κινολόνη θεραπεύσει το e.coli);
     
    Σε ευχαριστώ.
    1. Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.