default_mobilelogo
    1. nellide
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015
    Καλησπερα και συγχαρητηρια για την προσφορα σας μεσα απο το site. ξαναεθεσα τον προβληματισμο μου αλλα δεν ξερω αν ειχε καταχωρηθει οποτε το ξαναεγραψα. λοιπον, πριν απο 13 μηνες ειχα μια συντομη σχεση στην αρχη βαζαμε προφυλαξη μετα οχι, εκανα στις 10 εβδομαδες τα τεστ HIV 1&2 πρεπει να ηταν...ι ηπατιτιδες B,C ολα αρνητικα, ξαναεκανα τις ηπατιτιδες στους 5 μηνες και το hiv στους 9 μηνες ολα αρνητικα και παλι. με βαση καποια συμπτωματα που εχω πηρα τον μικροβιολογο και τον ρωτησα και μου ειπε οτι πρεπει και στους 12 μηνες για σιγουρια, καλεσα στην γραμμη υποστηριξης καθως τρελαθηκα καταλαβαινετε και μου ειπαν οτι με 2 αρνητικα τεστ και το 2ο στο 9μηνο δεν χρειαζεται να ξανακανω αλλα δεν μπορω να ηρεμισω και σκεπτομαι τα εξης.. αν ηταν ψευδως αρνητικα? τωρα παιρνω μια αντιβιωση για χλαμυδια ειναι 21 ημερων βρισκομαι στην 10η, παρατηρησα λιγο πρισμενο τον δεξι λεμφαδενα του λαιμου και της μασχαλης καθως και ελαφρια σημαδια ανεπαισθητα με το ματι εγω ομως τα βλεπω στο προσωπο κυριως τα οποια τσουζουν, εχω κρυαδες το δερμα μου το νιωθω να καιει πυρετο δεν εχω και παρατηρησα επισης μικροουλες σε ενα δυο σημεια στα ουλα μου, αν προγραμματισω παλι εξεταση για hiv θα επιρρεαστει απο την αντιβιωση? και να την κανω παλι την εξεταση τι να κανω???? εχω αγχωθει πολυ!!
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή φίλη. Όσο πιο γρήγορα το ξεχάσεις τόσο πιο ήρεμη θα είσαι. Από την περιγραφή σου, δε βλέπω λόγο ανησυχίας. Φιλικά Π.Κ.

    1. Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.