user_mobilelogo
annasakis και 180 επισκέπτες
  1. ΜΑΡΙΖΑ
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016
Γιατρε μου σιγουρα θα το κανω!Απλα φοβαμαι μην το αφησαμε και εχει εξελιχθει σε κατι κακο!Γι"αυτο τρελενομαι.Εσεις απο τις εξετασεις μου τι βλεπετε?
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αυτό  που  βλέπει  και ο/ή γιατρός  σου  και  που αυτό καθ΄αυτό  δεν  ειναι επικινδυνο.  Το  οπτικο  ομως ευρημα  -  οχι   η ιστολογια -  φαινετια  να επεκτε'ινεται  κι  γι αυτό κριθηκε   σκοπιμο να γινει η  επεμβαση..Για  να  μην αφαιρεθεί ενα..μεγαλυτεροι τμημα αργότερα.
Για  μία  μικροεπέμβαση   ρουτινας προκεται
Φιλικά
Π.Ζ
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (Σε σύνταξη.)
  1. Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.