default_mobilelogo
    1. LoulaP
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018
    Μετά από βιοψιες που συστάθηκε να έχω επαφές μετά απ 1 βδομάδα. Έχω σταθερή σχέση και οι επαφές ηταν μετα τη βιοψια χωρίς προφύλαξη. Αυτό είναι λάθος; εχει καποια σημασία για την επιδείνωση ή την επανεμφάνιση βλάβης στα σημεία που αφαιρέθηκε;
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Εν  πασει περιπτώσει,  για την σωστή  απάντηση  επιβαλεται  να  υπάρχει  και  το αποτελεσμα  της βιοψίας. Ισως δεν  εχεις κονδυλώματα λ΄
    Φυσικά,  αν δεν  χρησιμοποιείται  προφυλακτικό,  η επαναμολυνση  διευκολύνεται΄' Κολλάει κι  αυτός ομως   ευκολωτερα. (ping-pong - επιμόλυνση)
    Φιλικά
    Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.