default_mobilelogo
    1. Stamatialazana
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020
    Καλησπέρα. Έχω σταθερό σύντροφο, μόνο με εκείνον είχα επαφές γενικά και έχουμε high risk στελεχος hpv (οχι 16,18). Η γιατρός μου είπε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά να χρησιμοποιούμε προφυλακτικό πάντα και να το βγάλουμε μόνο αν θελήσουμε να κάνουμε παιδιά και μετα να το ξαναβάλουμε διότι κινδυνεύω να αυξηθεί το ιικό φορτίο και να επιβαρύνει τη λοίμωξη μου.
    Ισχύει κάτι τέτοιο αν θεωρητικά μείνω με τον ίδιο σύντροφο; Η επειδή έχουμε και οι 2 τον ιό δεν τίθεται θέμα επαναμόλυνσης;
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή φίλη.
    Θα συμφωνήσω αλλά θα πρότεινα να συζητήσεις ένα μικρό loop τραχήλου.
    Φιλικά
    Π.Κ.
    1. Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.