default_mobilelogo
    1. valia3
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015
    Γειά σας, 
    πριν 1 μήνα πήρε ο γυναικολόγος μου τραχηλικό δειγμα για να κάνω hpv Rna test (εχω τον 35). Δυστυχώς με ειδοποίησαν απο το εργαστήριο οτι δεν ήταν καλό το δειγμα κ δεν μπορούν να βγάλουν αποτσλεσμα. 
    Επειδή τελευταίο thin prep εκανα Ιούλιο 2014, θέλω να κάνω σύντομα νέο γιατί ειχα ascus. 
    Θελω να ρωτήσω πόσο διάστημα μετα μπορώ να δώσω δείγμα για thinprep ωστε να ειναι αξιόπιστο το υλικό που δώσω. Έχει περάσει ήδη ενας μήνας απο το rna test δείγμα που έδωσα. Πρέπει να περιμένω περισσότερο; 
     
    Επίσης θα ήθελα να σας κάνω άλλη μια ερώτηση. Στην περίπτωση που δεν έχω φυσιολογικο thin prep αξίζει να προχωρήσω στο ίδιο δειγμα rna test ;
    θα αποτελέσει εναν δεικτη πρόγνωσης για το αν θα χειροτερεψει η κατασταση; 
    Ή οτι και να δειξει αυτό μπορεί αργότερα να αλλάξει;
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή   Φίλη! Δείγμα   μπορείς   φυσικά  να ξαναδωσεις  για το  οτιδηποτε    από τωρα Για  τα άλλα, συζηταμε  όταν υπάρχει  αποτέλεσμα.. Φιλικά Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Καλημέρα σας,
    CIN1 δείχνει ξανά το thinprep (επιμένει πάνω απο 1,5 χρόνο), να προχωρήσω σε Hpv Rna test?
    Και τι προβλέπεται να γίνει αν το τεστ αυτό δε βγει καλό? Θα πρεπει να προχωρήσω σε επέμβαση?
    1. Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Ασε να δει   κανείς το αποτέλεσμα... Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 3
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Δηλαδή τι εννοείτε;
    1. Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 4
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Ας δουμε  πρώτα ,  ποιό στελεχος  ( ή ποια  στελεχη; ) συμμετέχει στο εύρημα.. Ειναι προφανες  ότι εχουμε ενα εμμενον κυτταρολογικο   εύρημα χαμηλου  κινδυνου .. Αν συμμετεχουν  στελεχη HPV  υψηλου κινδύνου:  θα σκεφτει κανεις  μηπως η περιοχη πρέπει ν΄αφαιρεθεί΄ Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 5


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.