default_mobilelogo
    1. Βαλια
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019
    Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με την παλινδρομη κύηση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη 10 εβδομάδων. Τι κίνδυνο διατρέχει η μητέρα σε περίπτωση που σταματάει να χτυπάει η καρδιά του εμβρύου; κ δεν έχει ενδείξεις για αποβολή.
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή Φίλη!
    Οχι, δεν ...'' πάει έτσι'' !
    Σε απορείες εγκυκλοπαιδικής φύσεως επί υποθετικών καταστάσεων δεν απαντάμε..
    Ακομη : Παλίνδρομος κύηση 10 εβδομαδων δεν είναι προχωρημένη εγκυμοσύνη και η αντιμετώπιση της είναι για κάθε γυναικολογο σχετικά απλή διαδικασία.
    Φιλικά
    Π.Ζ:)
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.