default_mobilelogo
    1. olga86
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013
     
    Καλησπερα γιατρε.
    πηρα στα χερια μου τα αποτελεσματα της παπ α και θα ηθελα να σας τα μεταφερω.
    ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ:
    free-βhCG ng/mL      142,1       2,185 MOM
    PAPP-a mU/L            766,0       0,626 MOM
    ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ (12,1 wks)
    αυχενικη διαφάνεια (mm) 1,0      0,674 MOM
    ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN
    ΗΛΙΚΙΑ 1/1163
    ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ 1/7978
    ΒΙΟΧ. 1Τ 1/444
    ΣΥΝΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 1/841
    ΤΡΙΣΩΜΙΑ 18 1/44659
    πως τα βλεπετε γιατρε???η χοριακη ειναι που δημιουργει το προβλημα???δεν καταλαβαινω τις τιμες αλλα αυτη μου φαινεται παραπανω απο τις αλλες.ειμαι 27 ετων και μεχρι στιγμης ολοι οι υπερηχοι εχουν βγει αψογοι.σκεφτομαι την αμνιοπαρακεντηση.εσεις τι με συμβουλευετε?
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή φίλη.
    Από τα αποτελέσματα, ιατρικός λόγος για να γίνει η αμνιοπαρακέντηση, δεν υπάρχει.
    Θα το συζητήσεις με το γιατρό σου και την τελική απόφαση θα την πάρεις εσύ με τον σύζυγό σου.
    Φιλικά
    Π.Κ.
    1. Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Ευχαριστω πολυ γιατρε για την απαντηση σας!
    Ο γιατρος μου μου ειπε πως θεωρουμε περιστατικο χαμηλου κινδυνου αλλα απο εκει και περα δε μπορει να μου εγγυηθει τιποτα.Εμενα φυσικα και δε με καλυψε αυτη η απαντηση και σκεφτομαι σοβαρα την αμνιοπαρακεντηση.
    Ειναι επικινδυνη εξεταση η αμνιοπαρακεντηση γιατρε?
    1. Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    και να ρωτησω και κατι ακομα γιατρε.
    σκεφτομαι να περιμενω μεχρι την β επιπεδου να δω πως θα βγει και αυτη.σε περιπτωση λοιπον που βγει καλη και ολα ειναι φυσιολογικα ο κινδυνος για down παραμενει?
    1. Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 3
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή φίλη.
    Οι επιπλοκές της είναι περίπου στο 0,5 - 1% στατιστικά.
    Φιλικά
    Π.Κ.
    1. Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 4
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
     
    και να ρωτησω και κατι ακομα γιατρε.
    σκεφτομαι να περιμενω μεχρι την β επιπεδου να δω πως θα βγει και αυτη.σε περιπτωση λοιπον που βγει καλη και ολα ειναι φυσιολογικα ο κινδυνος για down παραμενει ο ιδιος?
    1. Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 5
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή φίλη.
    Για άλλο λόγο γίνεται η αυχενική και για διαφορετικό η β- επιπέδου εξέταση.
    Θα μιλήσεις με το γιατρό σου για αυτές τις απορίες, που σε γνωρίζει από κοντά και έχει δει τις εξετάσεις σου.
    Φιλικά
    Π.Κ.
    1. Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 6


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.