default_mobilelogo
    1. maria-kerasia
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020
    Γιατρέ καλησπέρα!
    Προσπαθούμε με το σύζυγό μου για μωράκι εδώ και 14 μήνες. Πρόσφατο σπερμοδιαγραμμα βγήκε πολύ καλό όμως εγώ διαγνώστηκα με ουρεοπλασμα και κάνω θεραπεία με vibramycin για 16 μέρες (ο σύζυγός αν και αρνητικός έκανε μόνο για 8 μέρες). Σας επισυνάπτω πρόσφατες εξετάσεις που έκανα την 5η μέρα του κύκλου και έχω ανησυχήσει αρκετά!

    Testo 0,55 ng/ml (Φ.τ 0.084-0.481)
    Δ4-Ανδροστενεδιόνη 4.1ng/ml (Φ.τ 0.40-3.4)
    LH 7.35mIU/ml (Φ.τ 2.4-12.6)
    FSH 6.42 mIU/ml (Φ.τ 3.5-12.5)
    TSH 0.889μIU/ml (Φ.τ 0.270-4.200)
    Ε2-Οιστραδιολη 61.32 pg/ml(18.0-147.0)
    Προγεστερόνη 1.22ng/ml (0.1-1.4)

    Είμαι 32 χρόνων με ρυθμισμένο θυροειδή (κάνω αγωγή) ύψος 1.65 και 80 κιλά (κάνω διατροφή και έχω χάσει πολλά κιλά!)
    Συγνώμη για το σεντόνι αλλά αυτα που είναι ανεβασμένα επηρεάζουν τη σύλληψη? Μήπως το ουρεοπλασμα?
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή φίλη.
    Αν έχεις σταθερό κύκλο και κάνεις ωορρηξία κάθε μήνα, είναι θέμα χρόνου να συλλάβεις.
    Θα μιλήσεις από κοντά και με το γιατρό σου ο οποίος και γνωρίζει το ιστορικό σου.
    Φιλικά
    Π.Κ.
    Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
    1. Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.