default_mobilelogo
    1. MinaAsimina
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017
    Λόγω ασυμβατότητας rhesus, χορηγήθηκε rhophylac αμεσως μετα απο αποξεση στην 8η εβδομάδα εξαιτίας κενού σακου. Ο θεράπων σύστησε οτι μετα το πέρας ενος κύκλου μπορουν να γίνουν εκ νέου προσπαθειες. Συντρεχει λογος να καθυστερησει η νεα εγκυμοσυνη εξαιτίας θετικής Coombs λόγω του anti-d? Ή επειδη το αποτέλεσμα οφείλεται στο εμβόλιο (ψευδώς θετικό), η προσπάθεια για νεα σύλληψη μπορει να γινει αμεσα οπως σύστησε ο θεράπων, πριν η έμμεση coombs αρνητικοποιηθει ξανα; Ευχαριστω εκ των προτέρων.
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή φίλη.
    Μπορείς άμεσα να μείνεις έγκυος.
    Δεν επηρεάζει η ανοσοποίηση.
    Φιλικά
    Π.Κ.
    1. Τρίτη, 09 Μαΐου 2017
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.