default_mobilelogo
    1. tsarli
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012
    Γιατρέ καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν οι ενέσεις ηπαρίνης πρέπει να χορηγούνται μόνο όταν έχει διαγνωστεί θρομβοφιλία.
    Έχοντας στο ιστορικό μου μία παλίνδρομη (στις 8 εβδομάδες), με μόνη πιθανή αιτιολογία την υψηλή tsh και χωρίς θρομβοφιλία, θα προχωρήσουμε σε επόμενη προσπάθεια με salospir και κατόπιν με ενέσεις. Και χωρίς filicine, το οποίο έπαιρνα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Οι ενέσεις δηλαδή προτίνονται καθαρά προληπτικά? Και η μη λήψη filicine μπορεί να έχει κάποιες επιπτώσεις?
    Ευχαριστώ.
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή  Φίλη!
    Η χορήγηση  ηπαρινης,   απο  μονη της,   ή σε συνδυασμό με  Salospir ,  χορηγειται  σε περιστατικά  θρομβοφιλιας.   Ισως  κατι να εχει  υπ΄ οψη του ο γαιτρός  σου.  Ισως κατι προ'έκυψε από την ιστολογικη εξ'εταση  του υλικου της  αποβολής  σου..
    Φιλικά
    Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.