user_mobilelogo
  1. μαρίαδ
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011
Αγαπητοί γαιτροί ,

λαμβάνω seretide μετά από βρογχίτιδα κάτι που θα συνεχίσω για τις επόμενες 25 ημέρες. Σε μια βδομάδα είναι οι γόνιμες μου και θα ήθελα να προσπαθήσω για παιδάκι από αυτό το κύκλό. Διερωτώμαι όμως αν το συγκεκριμένο σκεύασμα μπορεί να 'έχι κάποιες επιπτώσεις. Σε πςρίπτωση δε που οι προσοπάθειες γίνουν δύο μέρες αφού το σταματήσω υπάρχει οποιαδήποτε έκθεση? Εννοώ παρότι δεν υπάρχει έμβρυο σε εκείνη τη φάση έχει εκτεθεί το ωάριο?Πόσο καιρό μετά θα είναι σαν να μην το έχω λα΄βει από άποψη ασφάλειας κυήσεως.

Σας ςυχαριστώ εκ των προτέρων
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλη  μου, τι σ΄ έπιασε  η βία να  μεινεις έγκυος  τωρα;
Τελείωσε πρωτα  την αγωγή  και  επιδιωξε εγκυμοσύνη  από εναν άλλο  κυκλο..
Αφού  στο ενημερωτικό σημείωμα  αναφερεται ρητως,  ότι  ο γιατρός που σου το δινει, πρεπει  να γνωριζει  αν εισαι έγκυος, ή  αν  προπαθεις στο διαστημα αγωγής να μεινεις  έγκυος,..
Εξυπακουεται,  ότι το σκευασμα στην  κύηση  δεν ειναι  απόλυτα σφαλές ..Δεν ειναι εποικοδομητικό να παιζουμε  με χρονικά όρια  2  ημερων..!
Φιλικά
Π.Ζ.
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
  1. Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.