user_mobilelogo
Κοφινάκος Παναγιώτης και 249 επισκέπτες
  1. roberta
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΣΠΩ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ SERPAFAR ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ. ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ  ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ  ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΧΑΜΗΛΗ ΚΙΝΗΤΗΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΕΝΤΕΡΟΚΟΚΟ ΚΑΙ ΚΙΡΣΟΚΙΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ 12 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΑ SERPAFER  ΟΧΙ? ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΤΕ? ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΠΑΛΙ ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ PRIMOLOYT ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φ΄λιλη!
 
Λογικά,  μία βλετιωση της  κινητικοτητας  των σπερματοζωαρίων ,  θα την περιμενουμε  κατά  κανονα, μετά  από πάροδο  τριμηνου..
 
θα  ξεκινησεις  όμως  το χαπι,  τοτε  που  σου  έδωσε  εντολή  ο γιατρός..(συνήθως  από 3η7η  ημερα  από την έναρξη  της  περιοδου...  Αν  σου ειπε  να  παρεις το  Primolut  τωρα  και ν άρχισεις   το χάπι  άμεσα,  ισως δεν θεώρησε την διαταραχή σπερματος  τοσο  σημαντική   κι ελπιζειι να  συλλαβεις  από τωρα,,
Αν   όμως  το ευρημα με το σπερμα  προέκυψε μετά  κι  εκεινος  δεν το γνώριζε,  ειναι  καλλιτερα  να τον ενημερωσεις  για το  ακριβες πόρισμα,   μηπως και ειναι σκόπιμο  να  ξεκινησεις την αγωγή  αργότερα....
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.