user_mobilelogo
admin , maraki.pap , marymarym , gynaika1974 και 514 επισκέπτες
  1. Estranged
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011
Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για την βοήθεια που μας παρέχετε.
Θα προσπαθήσω να σας τα πω συνοπτικά για να μην σας κουράζω. Φέτος αντιμετώπισα πρόβλημα candida, μηκυτιάσεων και όλων των καλών. Πήρα ένα σωρό θεραπείες αλλά μετά από λίγες μέρες υπήρχε επανεμφάνιση. Όταν τελικά αποφάσισα να αλλάξω γιατρό όπου και ο νέος γιατρός μου έδωσε θεραπεία 7 ημερών και μου είπε ότι έπρεπε να κάνω μόνο τις 4. Επιτέλους καθάρισα και ήμουν ευτυχισμένη. Πριν κάτι μήνες είχα μια υποψία για επανεμφάνιση και αυτόβουλα πήρα την υπόλοιπη θεραπεία των 3 ημερών που είχε μείνει ως πρόληψη και όλα καλά όλα ωραία. Έχω σταθερό σύντροφο εδώ και καιρό διότι είμαι αρραβωνιασμένη και από όσο ξέρω τουλάχιστον και θέλω να πιστεύω το ίδιο σταθερή είμαι κι εγώ για τον αρραβωνιαστικό μου (συγγνώμη που το ρίχνω στην πλάκα αλλά έχω απελπιστεί πάρα πολύ).
Ανέκαθεν είχα ακανόνιστει περίοδο αλλά τελευταία τα πράγματα είχαν φτιάξει. Αυτό το μήνα η περίοδος μου δεν έχει έρθει ακόμα, είναι περίπου 2-3 εβδομάδες που κατά την επαφή πονάω και δεν έχω καμία όρεξη να έρθω σε επαφή. Σίγουρα το υπερβολικό μου άγχος και η κατανάλωση αντικαταθληπτικών και άλλων ηρεμιστικών δεν βοηθούν. Σήμερα ένιωσα ένα είδος φαγούρας και κοιτώντας με καθρεφτάκι παρατήρησα ότι ήμουν γεμάτη λευκά κολπικά υγρά τα οποία ήταν σαν κομμένο γιαούρτι και παραπονέθηκε και ο σύντροφος μου για κάποια φαγούρα. Γιατί επανεμφανίστηκαν; Υπάρχει κίνδυνος για aids?????
ΕΤη Δευτέρα έχω κανονίσει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και την Τετάρτη να επισκεφθώ το γυναικολόγο μου όμως μέχρι τότε θα ήθελα μία γνώμη και από εσάς γιατί με έχει πιάσει πανικός. 
Σας υπέρ ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη που σας κούρασα.
Με εκτίμηση,                                                                                                                                                                                         Παναγιώτα Γ.
 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
images/phocagallery/thumbs/phoca_thumb_l_candida.jpg
Nωπό παρασκεύασμα κολπικού εκκρίματος  με εικόνα ψευδομυκητηλίων. Δική μας εικόνα  από περιστατικό   του ιατρείου.  Μεγέθυνση 10Χ10
Αγαπητή  Φίλη!
Ελα  τωρα !  Μια  υποτροπη   κολπίτιδας  μυκητησιακης   αιτιολογιας εχεις,  που μεσα   στο καλοκαίρι ειναι   μία  από  τις πιο  συχνές αιτίες επισκέψεων στα   ιατρεία   μας ...
Κανε την θεραπεια   που θα σου   υποδειξουν  (τα ενοχληματα  θα  υποχωρησουν) και μετά    μιλησε με τον γιατρό σου,  μηπως ειναι σκοπιμο να γινει  ενα  Pap-test   και  μία  κολποσκοπιση... Συχνές  υποτροπες κολπιτιδων   προκυπτουν καποιες  φορές  με υποβαθρο  μία  προσβολή  από  στελεχη  ιων HPV,   που   ισως δεν εχει  διαγνωστεί....
Ασφαλως το ενόχλημα σου δεν οφείλεται σε AIDS..
Φιλικά
Π.Ζ.
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (Σε σύνταξη.)
  1. Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ειλικρινά. Και μόνο με το μήνυμα σας ησύχασα αρκετά. Ελπίζω να ξεμπερδέψω οριστικά αυτή τη φορά γιατί με έχει κουράσει τρομερά αυτή η κατάσταση κυρίως ψυχολογικά.
Να είστε πάντα καλά και συγχαρητήρια και σε εσάς και τους υπόλοιπους ιατρούς εδώ για τη βοήθεια που μας προσφέρετε.
  1. Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Μία τελευταία ερώτηση γιατρέ και πάλι συγγνώμη που σας έχω κουράσει. Υποθέτω πως το Τεστ Παπ θα μας δείξει το πρόβλημα εάν όντως υπάρχει. Έχω ακούσει ότι ο ιός HPV δεν παύει να υπάρχει ποτέ στον οργανισμό μας σε περίπτωση που υπάρχει κάτι τέτοιο. Θα ήθελα να ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, εάν πρέπει και ο σύντροφος μου να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις και κατά πόσο μπορεί αυτό να επιρρεάσει την μελλοντική προσπάθεια για εγκυμοσύνη. Να σημειώσω πως τα προβλήματα με τις μυκητιάσεις μου άρχισαν πέρυσι τον Απρίλη. Σε περίπτωση που έχω προσβληθεί από HPV η κατάσταση μπορεί να θεωρηθεί προχωρημένη? Ένας πολύ οικογενειακός μου φίλος παρουσίασε κονδυλώματα μαζί με τη σύντροφο του. Από όσο ξέρω ακολούθησε μία θεραπεία και τώρα είναι καλά. Μπορεί η απλή καθημερινή συναναστροφή μαζί τους να οφείλεται σε πιθανή μόλυνση από HPV? Ρωτάω επειδή διάβασα πως αρκεί και η απλή δερματική επαφή.
  1. Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Περισσότερη πληροφορηση  θα δωσουμε ευχαριστως μετά  το επομενο βημα... Αν προτρέχουμε κατά τον τροπο  και  τον  ρυθμό  που ρωτα (μου θυμησες  εκείνο το  ρητό:  //Τωρα  που βρηκαμε  παπά, ας θαψουμε και κανεναν ακομα!΄΄),  δεν  θα τελειωσουμε  ποτέ  την συνομιλία μας....

Π.Ζ
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (Σε σύνταξη.)
  1. Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.