default_mobilelogo
    1. ek
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012
    Καλησπέρα γιατρέ,
    θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: 
    η δερματολόγος μού συνέστησε stabilanol 200mg 1 φορά την εβδομάδα για 9 μήνες ως θεραπεία για μύκητες στα νύχια των ποδιών. Πόσο καιρό μετά την τελευταία δόση είναι ασφαλές να γίνει σύλληψη;
     
    Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
     
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Aγαπητη Φίλη!
    Απο στόματος  μυκητοκτονα  τα αποφευγουμε  απο την συλληψη  και  μετά...
    Λογικά,,σε  κυκλο  28  ημερων,  θα πρέπει να  λαμβανεις  αντισυλληπτικα μετρα  μετα  την 12η μερα  κυκλου΄..
    Εεειδη  η χρηση του  μυκητοκτόνου  ειναι εβδομαδιαία,   ο  χρονος  που  μπορει  να  συλλαβεις  ειναι σχετικά συντομος,  ,το πολυ  2-3    μερες  μετα ητν χρηση  του... Ωστοσο, για να μην γινει κανενα λαθος, θα  συνιστουσα  το διαστημα  από την τελευταια  ληψη του συγκεκριμενου χαπιου  να ειναι  μία  εβδομαδα τουλάχιστον.
    Φιλικά 
    Π.Ζ..
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.