user_mobilelogo
Woman και 196 επισκέπτες
  1. ΝΑΝΤΗ
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 25 Απριλίου 2017
Καλησπέρα!
Είμαι στην διαδικασία μεταφοράς κρυοσυντηρημένων εμβρύων και έτσι λαμβάνω οιστρογόνα ( cyclacur) απο το στόμα και κολπικά καθώς και αυτοκόλλητα Dermestril 100 προκειμένου να παχύνει το ενδομήτριο. Ενω πρίν απο 1 μήνα η εξέταση της Tsh ήταν 2.10 ( με χάπι Euthyrox 50) και ο ενδοκρινολόγος μου αύξησε την δόση του Euthyrox ( απο 50 σε 75).Σήμερα έναν μήνα μετά έχει φράσει στο 3,14.
Ο ενδοκρινολόγος και ο γυναικολόγος μου είπαν ότι είναι λόγω του cyclacur απο στόμα και δεν υπάρχει πρόβλημα που έχει ανέβει 3,14. 
Θα ήθελα και την δική σας γνώμη πάνω σε αυτό.
Εαν κοψω τα Cyclacur απο το στόμα πιστεύεται ότι η TSH θα κατέβει και ότι αύτο είναι η αιτία της αύξησης?
Και εαν όχι, με  TSH 3,14 δεν είναι δύσκολο να γίνει μεταφορά και να προκύψει εγκυμοσύνη μιας και όλοι μου λένε ότι θα έπρεπε να είναι μέχρι 2,50.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη!
Η άποψη μου ειναι, ότι οι γοτροί σας πραττουν  επ΄αυτού  σωστά. .  Να μην αναλυσω  λεπτομερειες  σχετικά  με  το 3,14  αντι 2,1..  Μην  ΄΄καλλησετε΄΄  σε  κατι τετοια
Αφηστε  τους... ΄΄όλοι΄΄  να λενε..
Φιλικά
Π.Ζ
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (Σε σύνταξη.)
  1. Τρίτη, 25 Απριλίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.