user_mobilelogo
Maria27 και 434 επισκέπτες
  1. vvv
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019
Καλησπερα σας και ευχαριστουμε πολυ για την βοηθεια σας.
Ειμαι περιπου στην 7η εβδομαδα κυησης κ σε χθεσινες εξετασεις μου ειχα tsh 3.21.
Ειχα και πριν την εγκυμοσυνη προβληματα και επαιρνα ουτως η αλλως medithyrox.
Ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι παρολο που ειναι εντος φυσιολογικων οριων η τιμη για εγκυμοσυνη ειναι παθολογικη κ οτι πρεπει να δω αμεσα ενδοκρινολογο και μαλλον να μου αυξησει τη δοση του χαπιου.
Διαβαζω για πολλες πιθανοτητες αποβολης σε αναλογες περιπτωσεις και για σοβαρα προβληματα υγειας στο εμβρυο.
Εχω πιθανοτητα να "προλαβω" αυτα τα δυσαρεστα;;
Ειμαι 30 κ ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη.
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Δεν θα συμβεί κάτι άσχημο από αυτήν την τιμή της TSH.
Θα μιλήσεις με ενδοκρινολόγο να την ρυθμίσει κοντά στο 1,5.
Καμία ανησυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστω πολυ, γιατρε!
  1. Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.