user_mobilelogo
Stef , IoanKat και 273 επισκέπτες
  1. HOPE
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010
K ΖΗΣΟΠΟΥΛΕ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ 30/3/2004 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΚΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΧΟΣ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΓΥΟΣ(ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ).ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΟΠΗΣ ΚΥΗΣΗΣ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕ UTROGESTAN ΚΑΙ FILICINE ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ?ΣΤΙΣ 6/6/2004 ΗΤΑΝ Η ΤΕΡ ΠΟΣΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΜΑΙ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη!


Αφού  στην ατυχία σου είχες την τύχη να πάνε  όλα καλά,  δεν  βλέπω  να  υπάρξει  στο μέλλον  πρόβλημα.  Η  αιτιολογία  της εξωμητρίου  δεν μπορεί να διευκρινιστεί  παντοτε. Μία  πιθανή  εκδοχή ειναι να  υπήρχαν κάποιες μικροσυμφύσεις  στην περιοχή,  που να εμπόδισαν την σωστή λειτουργία   της σάλπιγγας και την έγκαιρη προσληψη  του  ωαρίου. Αυτές, με τους  χειρισμούς της επέμβασης,  θα λύθηκαν. Η πιθανότητα  αν  σου ξαναασυμβεί  μία εξωμήτριος υπάρχει, τουλάχιστον στο ποσοστό  που αφορά όλες τις άλλες γυναίκες της ηλκίας  σου.  Στατιστικά δηλαδή   είναι εξαιρετικά σπάνιο. Να ξεκινήσεις  λοιπόν  με  αισιοδοξία  την επόμενη  σου εγκυμοσύνη.

Με  φιλικούς  χαιρετισμούς

Π.Ζ.
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (Σε σύνταξη.)
  1. Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.