default_mobilelogo
    1. Mum_to_be
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019
    Γεια σας και καλή και ευλογημένη χρονια! Θα κάνω καισαρική τομή και επειδή στις εξετάσεις βρέθηκε ότι είχα στρεπτοκοκο πρέπει να πάρω αντιβίωση. Την αντιβίωση δεν έπρεπε να την πάρω μόνο αν γεννούσα με φυσιολογικό τοκετό; Υπάρχει περίπτωση να το κολλησει το μωρό τη στιγμή που θα γεννηθεί με καισαρική τομή; Ευχαριστώ πολυ!
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Οχι βέβαια, το μωρό δεν διατρέχει απ΄ αυτό κίνδυνο.
    Φιλικά
    Π.Ζ:o
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.