user_mobilelogo
    παπαρουνα και 583 επισκέπτες
    1. LoulaP
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Σάββατο, 14 Απριλίου 2018
    Μετά από vain 2-3 (κολπική αλλοίωσή hpv) έκανα λειζερ. Ό γιατρός μου ειπε οτι μπορώ να έχω ελεύθερες επαφές εφόσον έχω σταθερή σχέση καθώς έχω έρθει ήδη (θεωρητικα) σε επαφή με τους τύπους hpv του συντρόφου μου. Εσύ θεωρείτε ότι μπορώ να έχω ελεύθερες επαφές ή καλύτερα μόνο με προφυλακτικό μετά το λέιζερ; υπάρχει κίνδυνος υποτροπής και εξαπλωσης ακουμπώντας Ουσιαστικά στην περιοχή που έχει θεραπευθεί ; 
    Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω πόσο συχνά έχετε χει υποτροπή σε vain μετά από λέιζερ και ανάπτυξη καρκίνου;
    Ειμαι 26 χρονών, μη καπνιστρια.
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή Φίλη,
    Ειμαι δεκαετίες στην γυναικολογια  και  ειδα  λιγα περιστατικά,   αλλά   καμια  υποτροπή.  
    Φιλικά
    Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Σάββατο, 14 Απριλίου 2018
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.