user_mobilelogo
  1. renik
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013
Kαλησπερα, λόγω ουρολοιμωξης παίρνω εδω και 1 μήνα αντιβίωση ciproxin. Επειδη θέλω να ξανα αρχισω τα αντισυλληπτικά τα οποία είχα διακόψει για 6 μήνες και θα παίρνω για άλλες 10 μέρες την αντιβίωση πρέπει παράλληλα να χρησιμοποιούμε προφυλακτικό? μειώνει την αποτελεσματικότητα των αντισυλληπτικών το ciproxin? Σας ευχαριστω!!
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σε περιπτση  ληψης αντιβιοτικων γενικώς, συνσιταται  η  ληψη  προσθετου αντισυλληπτικου μετρου...
Φιλικά
Π.Ζ
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (Σε σύνταξη.)
  1. Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.