user_mobilelogo
fotisal1989 , Ermioni20 , Jayb και 210 επισκέπτες
Πόσες μέρες πριν το τέστ Παπ δεν πρέπει να έχουμε έρθει σε επαφή;...
Γεια σας ειμα 21 χρονών κ εχω πολυκυστικες. Ο κυκλος μου ειναι 35 ημερων κ το πολυ να φτασει μεχρι τις 42 μερες . Προτείνετε να πάρω αντισυλληπτικά? Η αλήθεια ειναι οτι τα θέλω κ για αντισυλληψη αλλά αν ειναι περιττο κ βαρυ για τον οργανισμό να το ξερω . Καθώς κ τις επιπτώσεις του. Να επισημαίνω οτι εχω κάνει τις κατάλληλες αιματολογικές κ βγήκαν καλες ετσι ωστε να τα χρησιμοποιήσω ....
Γεια σας! Έκανα κάποιες εξετάσεις τη 2 μέρα του κύκλου (άρα, πρόκειται για την ωοθυλακική φάση; ) Ο γιατρός δεν μου έκανε κάποιο σχόλιο. Θα εκτιμούσα, ιδιαίτερα, αν μου λέγατε τι σας δείχνουν. tsh: 3,89 (όρια εργαστηρίου: 0,27-4,7 μIU/ml) προλακτίνη ορού: 39 (4,8-23,3 ng/ml) e2: 58 (25-156 pg/ml για την ωοθυλακική φάση) fsh: 3,6 (3,5-12,5 iu/I για την ωοθυλακική φάση) LH: 4,5 (2,4-12,6 iu/I για την ωοθυλακική φάση) Σας ευχαριστώ πολύ!...
Καλησπέρα σας και Καλή χρονιά! Σας γράφω γιατί αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδώ και 3 μήνες και ενώ έχω πάει σε πολλούς γιατρούς και έχω κάνει πολλές εξετάσεις δεν μπορώ να βρω λύση στο πρόβλημα μου. Το θέμα δημιουργήθηκε ύστερα από έναρξη σεξουαλικών επαφών που είχα ύστερα από αρκετό καιρό με δυσοσμία και έκκριση κολπικων υγρών.Με την πάροδο των ημερών άρχισα να έχω κάψιμο στην περιοχη του κόλπου και συχνή ούρηση με κάψιμο κατά την ούρηση. Έκανα καλλιέργεια ούρων και κολπικου υγρού και βγήκαν αρνη...
Καλησπέρα γιατρέ,είμαι 29 χρονών,πάσχω από ΣΠΩ και εδώ και 3 χρόνια παίρνω Yasmin.Είχα πάντοτε στις ορμονολογικές αυξημένη PRL και Testo και οι τελευταίες εξετάσεις είχανε γίνει πριν 5 χρόνια.Οι ορμονολογικές που έκανα τώρα δείξανε και αυξημένα anti-TPO.Να σημειώσω ότι η μητέρα μου έχει αφαιρέσει το θυροειδή και οι μικρότερες αδερφές μου έχουνε αυξημένα αντισώματα.Θα ήθελα ένα σχολιό σας για τα αποτελέσματα.Μήπως πρέπει να αλλάξω αντισυλληπτικά;Τις εξετάσεις τις έκανα 3η ημέρα του κύκλου και 21η...
Γιατρέ μου, πριν 10 χρόνια είχα διαγνωστει με hpv, υπήρχαν μικρές εσωτερικές αλλοιώσεις οι οποίες υποχώρησαν μόνες τους. Από τότε είχα ένα μικρό εξωτερικό κονδυλωμα στο περινεο το οποίο επίσης δεν πειραξα. Με αφορμή την εγκυμοσυνη μου το κονδυλωμα έγινε πιο ορατό σαν κρεατοελια. Η εγκυμοσυνη διακόπηκε για άλλους λόγους η ερώτηση μου όμως είναι η εξής :εάν η ύπαρξη αυτή του ενός κονδυλωματος θα εμπόδιζε ένα φυσιολογικό τοκετό? Ισχύει ότι γίνεται καισαρική μόνο όταν είναι μεγάλα, βρίσκονται στο κ...
Μετά από 1 χρόνο προσπαθειών χωρίς να επιτύχω εγκυμοσύνη κάναμε με τον σύζυγό τις απαραίτητες εξετάσεις... Έκανα: ορμονικές=φυσιολογικές Πολυκυστικές ωοθήκες Σαλπιγγογραφια πολύ καλή, διαβάτες και οι δύο σάλπιγγες Ο σύζυγος Ανάλυση σπέρματος πάρα πολύ καλη Εκανα πρόκληση ωορρηξίας με κλομιφαινη 1ος κυκλος: 3η-7η μερα, 2 χάπια την ημερα 9η μέρα υπερηχος: 1 ωοθυλάκιο 9.5 και πάχος ενδ:6.7 16η μερα υπερηχος: υγρό στο δουγλασιο χωρίς ωχρό σωμάτιο Και πάχος ενδ:9.1 Αδιαθετησα τελ...
Καλησπέρα, Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά για το έργο σας. Είμαι 33,5 χρονών και έχω ηδη ένα παιδι 2,5 χρονών φυσιολογική εγκυμοσύνη και γέννα. Τώρα είμαι έγκυος στο δευτερο παιδί, 12 εβδομάδων και 4 ημερών. Σήμερα έκανα αυχενική: Παλμοί 162 Crl 66.3 Αυχενική 1.93 ΑμφιβρεγμΑτική διάμετρος 21.3 Περίμετρος κεφαλής 79.4 Περίμετρος κοιλιάς 68.3 Μήκος μηριαίου Ενδοκριανιακή διαφάνεια 2.2 PI φλεβώδη ποροι 0.97 Πλακούντας κατω οπίσθιπς Αμνιακό υγρό φυσιολογικό Αμφαλιος λώρος 3 αγγε...
Καλησπέρα, Είμαι 26 ετών, με ΣΠΩ. Είχα πάντα πολύ άστατο κύκλο, εκτός από τον τελευταίο χρόνο που με τη λήψη Inofert και Glucofren, τον έχω σταθεροποιήσει στις 31-33 μέρες. Μέσα στον Δεκέμβριο για κάποιους λόγους για περίπου 10 συνεχόμενες μέρες δεν έλαβα τα χάπια μου, κάτι που έχει ξανασυμβεί και άλλους μήνες σποραδικά, χωρίς να αλλάξει ο κύκλος μου. Στις 02.12 ξεκίνησε η τελευταία μου περίοδος. Στις 21.12 είχα σεξουαλική επαφή με προφύλαξη καθόλη τη διάρκεια και χωρίς να προσέξουμε κάτι περίε...
Καλησπέρα σας, Μόλις έκανα τεστ και βγήκε θετικό θα κάνω και εξέταση β χοριακης φυσικά απλώς λόγω αμυγδαλιτιδας πίνω χάπια dalacin c ανά 8ωρο και προβιοτικα με αντιφλεγμονωδη. Να τα κόψω; υπάρχει περίπτωση να βλάψουν μια εγκυμοσύνη σε τόσο αρχικό στάδιο; τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...


Δεν υπάρχουν ερωτήματα!